Astro

Andreja Novak: ozračje se bo sprostilo in med ljudmi bo večja empatija

Andreja Novak
11. 3. 2021, 23.33
Posodobljeno: 11. 3. 2021, 23.43
Deli članek:

Energijska napoved za obdobje od 12. do 18. marca 2021.

Tibor Golob
andreja novak

Odlični dnevi, saj mlaj v soboto podpira novo rast skozi čustva, skozi ljubezen in do pomladi se boste lahko odprli za spremembe skozi ljubezen in skozi sodelovanje. Merkur pride v ponedeljek v znamenje rib, kar bo okrepilo empatijo, večje razumevanje med ljudmi in sprostilo ozračje. Poskrbite, da boste sodelovali z optimalnimi energijami, zato se posvetite zavestnemu dihanju, poskrbite za dovolj vode v telesu ter stiku z naravo.

Petek, 12. 3.
Nikakor niste dobro spali, saj so vas preganjale tiste stvar, kjer ste naredili kompromise, pa jih ne bi smeli. Že zgodaj zjutraj so vas verjetno prebudile nenavadne okoliščine ali notranji nemir, ki vam ne bo pustil dobro spati, vse dokler ne boste naredili stvari na pravi način. Ne dajajte glave v pesek, soočite se s situacijo, v kateri ste. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, raki in vodnarji.

Sobota, 13. 3.
Prijetna noč je za vami, če ste dobro povezani s svojimi ženskimi, jin energijami, ki seveda krepijo vašo seksualno energijo. Mlaj v ribah se danes dovrši ob 11:21 dopoldne, kar pomeni, da je odličen čas za novosti, nov pristop do družbe, do sodelovanja in celovitega življenja, kar znamenje rib najbolj podpira. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, levi, tehtnice, škorpijoni in ribe

Nedelja, 14. 3.
Že ponoči pride Luna v znamenje ovna, kar bo aktiviralo počutje in vas spodbudilo k različnim dejavnostim. Zjutraj ste si verjetno zaželeli poležati, če pa so vas okoli 5h zjutraj zbudile nenavadne sanje, bo čas za daljši sprehod v naravo, da se vam eterične energije telesa sprostijo in obnovijo. Popoldne boste dinamični in si želeli druženja ter gibanja zunaj. Zvečer okoli 20h pa se lotite načrtovanja in naredite daljši načrt, urnik za prihodnje dni, teden … podpora zvezd vas bo podprla pri uresničevanju. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, tehtnice, kozorogi, vodnarji in ribe.

Ponedeljek, 15. 3.
Odličen dan, ko se boste lahko z dobro voljo dotaknili kogarkoli. Še danes obiščite frizerja, če si želite, da vam lasje hitreje rastejo, saj smo po mlaju in luna je še danes v ovnu. Darila bodo prihajala na najbolj nenavadne načine in optimizem vas bo navdajal. Občutek bo, da se dogajajo spremembe v dobro, saj je pomlad tik pred vrati. Sočasno se še popoldne povežeta Luna in Jupiter in dan bo vabil v uživanje. A vseeno še kaj naredite. Skomunicirajte potrebne stvari, odgovorite na maile in zamudne sms-e vsaj do večera, saj po deseti uri zvečer preide Merkur v znamenje rib, kar bo za nadaljnje obdobje okrepilo čustvenost, občutljivost, pa tudi skrb drug za drugega. Najmočnejši vpliv boste čutili raki, dvojčki, device, strelci in ribe.

Torek, 16. 3.
Proti jutri so vas verjetno prebudile nenavadne sanje ali notranje skrbi, ki ste jih želeli pomakniti nekam na stran. Kadarkoli ste imeli slabo noč ali slabo prebujanje, je nadvse koristno, da si zjutraj privoščite knajpanje – tuširanje z izmenoma hladno toplo vodo, da se na naraven način otresete slabih energij in se bolje pripravite na dan. Tudi sicer je danes izjemna povezava med Soncem in Plutonom, kar vas bo revitaliziralo in okrepilo notranjo moč, tako da lahko premaknete nekatere ovire iz preteklosti. Luna malo pred dvanajsto pride v znamenje bika, zato boste iskali kje je kaj dobrega za pojesti, šele potem boste lahko nadaljevali svoje delo. Izkoristite dan za dobre stvari in predvsem dober odnos do sebe in do okolja. Dobra podpora vas bo usmerila tudi v smiselne pogovore. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, levi, device, škorpijoni in ribe.

Sreda, 17. 3.
Če ste se prebudili okoli 5h zjutraj, potem imate dobre senzorje za kreativne energije. Sicer pa se pripravite na malo bolj zahteven dan, saj bo potrebno malo stisniti zobe in narediti stvari po svoje. Če drugi ne bodo želeli sodelovati, jih danes pustite, ne trudite se. Usmerite se v tisto, kar lahko naredite sami in doma pospravite tiste predele v stanovanju, ki vam gredo najbolj na živce. Pomladno enakonočje se bliža in bo energijsko podprlo vaš dom in vaše energije. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, kozorogi in vodnarji.

Četrtek, 18. 3.
Odličen dan, poln dogajanja in da ga boste optimalno doživeli, se samo sprostite in sodelujte v vsem, kar se dogaja. Lahko, da srečate ljubezen življenja, če jo že imate, se vajina čustva okrepijo in naklonjenost bo začela ponovno živeti. Tudi poslovna sreča vas danes spremlja, zato pokličite za napredovanja, možnost tudi novih poslovnih dosežkov pri vsem, česar se boste lotevali. Samozavestni boste po naravni poti in nič vam ne bo težko. Ljubezen bo tista energija, ki bo vsakega prepričala.Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, levi, tehtnice, škorpijoni in ribe.