Astro

Veste, kdo je v resnici močerad? Živalski duhovni vodnik tega meseca!

tc, ms
10. 3. 2021, 17.46
Posodobljeno: 10. 3. 2021, 18.06
Deli članek:

Marec je prav poseben mesec. Pripravlja nas na pozdrav pomladi in njene neverjetne blagodejne in hkrati živahne vibracije.

dreamstime
močerad

Prihod pomladi je velika sprememba tako za nas kot za naravo, saj smo po vseh zimskih mesecih, ki smo jih preživeli v introspekciji in duhovno mirujoči, pripravljeni na novo rojstvo.
Z marcem je povezana tudi prav posebna žival, ki v sebi nosi funkcijo živalskega duhovnega vodnika – močerad.
Delo z njegovo energijo je preprosto, koristno in zabavno, če jo le poznamo.

SIMBOLIKA
Pa si najprej poglejmo, kaj vse močerad simbolizira.
Preobrazba
Simbolika močerada je povezana z napovedjo obdobja preobrazbe v vašem življenju. To obdobje vam bo omogočilo, da boste skozi različne izkušnje rasli in se spreminjali s časom.
Resničnost je taka, da si včasih lahko na vrhu, drugič na dnu in da moraš biti na to pripravljen. Če se danes počutite kot zmagovalec, še ne pomeni, da v prihodnosti ne morete biti v izgubljeni ekipi.
Upravljanje časa
Močerad vas opominja, da pametno izkoristite svoj čas. Čas, ki ga porabite za trdo delo, da dosežete vse, kar si želite, morate uravnotežiti s časom, ki ga preživite s svojimi najdražjimi.
Razstrupljanje
Močerad vam svetuje, da analizirate vse, kar vam povzroča bolečino, stres in skrb ter vse, zaradi česar se počutite ranljive, in to odstranite iz svojega življenja, ker je strup. Protistrup je napolniti prostor z dobroto in pozitivnostjo. In prej ko to storite, prej boste lahko uživali v srečnejšem obstoju.
Nove možnosti
Močerad privlači moč jasnovidnosti in priložnosti. Simbolizira prehod in sposobnost spoprijemanja z izzivi ter zmagovalca v stiski.
Prilagoditve
Čeprav je močerad glasnik sprememb in vam govori, da bodo kakršnekoli težave, ki jih imate zdaj, kmalu minile in da bodo stvari, ko se bo vse končalo, smiselne in boste razumeli, na kar trenutno nimate odgovora, vam sporoča še nekaj pomembnega. Naučite se prilagoditi različnim situacijam in izkoristiti priložnosti, ki se vam odpirajo v prehodnem obdobju. Ne borite se proti spremembam, ki so neizogibne. Pustite se odnesti in pojdite tja, kamor vas zanese tok.

ENERGIJE
Kako delati z energijo marčevske duhovne živali?
Objemite se in se borite s svojimi strahovi
Če se poistovetite z močeradom, ste občutljivi, idealistični in previdni. Čeprav vam narava govori, naj se skrijete pred nevarnostmi, vedno najdete pogum, da se spoprimete s svojimi strahovi, saj veste, da so nekatere stvari, ki vas prestrašijo ali prizadenejo, nujne za dosego sreče. Zavedanje, kdo ste, je vsekakor pomembno in močerad ima močno energijo, ki olajša ta postopek – pogled v svoj resnični jaz, razkritje strahov in sposobnost za njihovo premagovanje.
Najprej prijateljstva
Ste zvest prijatelj in radi preživljate čas s prijatelji in družino? Skrb za svoje ljubljene ter videti jih srečne in zdrave prinaša neizmerno veselje. Če se želite spraviti s starim prijateljem, je marec najboljši mesec za to. In če želite povečati krog svojih prijateljev, vam duh močerada pri tem pomaga.
Poiščite svoj mir
Ko se počutite preobremenjeni z dogodki in stvari ne gredo po vaši poti, začutite neizmeren stres, zaradi katerega se počutite obrambno. V tej situaciji postanete preveč kritični do drugih. Uporabite podobo močerada kot talisman, da usmerite vso energijo v sprejemanje dogajanja okoli z notranjim ravnovesjem. Prosite ga za pomoč. Ne bo vas pustil na cedilu.
Vnesite jasnost
V ljubezni imate napako, da v svojih odnosih vedno znova ponavljate enake napake. To se vam lahko zgodi, ker vam čustva ne dovoljujejo, da razmišljate racionalno, in ko si dovolite, da prevladajo, sprejemate slabe odločitve. Vnesite jasnost v svoje življenje in svojo ljubezensko situacijo. Če ne morete razumeti, kaj se dogaja, uporabite nekaj orodij za razkrivanje resnice – tudi tu za pomoč lahko poprosite močerada.

POJAVLJANJE

Kdaj se močerad najverjetneje pojavi v vašem življenju?

– Ko ste v obdobju sprememb ali doživljate stiske. Močerad je opomnik na koristnost težkih časov, ker vas oblikujejo ter naredijo močnejše in modrejše.

– Ko potrebujete udobje v težkih trenutkih. Včasih se vam zdi, da ste sami in je grozno. Pokličite svojo notranjo moč in duh močerada, da se spoprimete s to situacijo.

– Ko potrebujete modrost, ki vam bo pomagala razumeti obdobje, ki ga preživljate. Življenje vam ponuja lekcijo o vsaki stiski, tako da se lahko učite iz vsega, kar se vam zdi negativno. Močerad ima nalogo, da vas opomni, da za vse obstaja razlog in da se to, zaradi česar danes trpite, lahko jutri spremeni v pozitivno.

Podobna vsebina:

Vezni člen med nebom in zemljo so že od nekdaj ptice