Astro

Andreja Novak: priznajte si, kaj bi radi začeli na novo in začnite delati na tem!

Andreja Novak
4. 3. 2021, 22.22
Posodobljeno: 4. 3. 2021, 22.34
Deli članek:

Energijska napoved za obdobje od 5. do 11. marca 2021.

Osebni arhiv
andreja novak

Mars je včeraj prešel v znamenje dvojčkov, kar se bo počasi začelo poznati v komunikaciji, razmišljujočih aktivnostih – pogajanja pa bodo vse bolj vroča in aktivna. Takšna podpora bo do 23. aprila, dokler Mars ne prestopi v znamenje raka. Izkoristite teh nekaj dni za dobre vizije in pogovore, dokler je tudi Merkur v znamenju vodnarja (do 15. marca), kar daje zračnost tako vašim mislim kot notranji energiji. Priznajte si, kaj bi radi začeli na novo in vse sile usmerite v to smer, da se optimalno pripravite na mlaj ter začnete končno živeti bolj smiselno življenje.

Petek, 5. 3.
Številne ideje ste lahko dobili že ponoči, skozi sanje ali če se noč bolj ali manj prebedeli, saj so bile energije res močne. Zgodaj zjutraj sta se povezala Merkur in Jupiter, kar aktivira optimalno poslovno podporo za uresničitev največjih potencialov, ki jih imate v službi ali poslu. Popoldne boste srečali ali staro simpatijo ali nekoga, ki vam bo pomagal pri uresničitvi nekaterih ljubezenskih želja. Proti večeru se bodo okrepile romantične povezave, ki jih izkoristite za zmenek ali vsak pogovor s simpatijo. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, raki, device, tehtnice in strelci.

Sobota, 6. 3.
Še ponoči se je dovršil zadnji krajec in verjetno ste se zbudili navsezgodaj aktivni in spočiti. Spodbudne energije optimizma in sreče vas bodo spremljale celotno jutro, medtem bo boste proti poldnevu že čutili bolj zamegljene misli in se bolj romantično odprli dnevu, učinkovitost in delavnost pa bosta izginili neznano kam. Čas bo za čustva, romantiko, sproščanje in počitek. Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, raki, levi, device, strelci in ribe.

Nedelja, 7. 3.
Ponoči pride Luna v znamenje kozoroga, kar bo ohladilo tako zrak kot čustva. Bolj trezno boste lahko pogledali na svoja dogajanja in se tudi odločili za morebitne potrebne spremembe. Popoldne boste nemirni, iskali boste možnosti za nekatere želje, da bi se čimprej izpolnile. Če se znate umiriti in povezati s sabo, se res lahko zgodi, da dobite odlične ideje in podporo za uresničitev genialnih želja. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, kozorogi in vodnarji.

Ponedeljek, 8. 3.
Odličen dan, pravi praznik žena z luno v tradicionalnem kozorogu. Zvezde bodo podpirale vse nežne lastnosti, ki naredijo žensko najlepšo. Zato so danes možnosti iskrivih zmenkov, zaljubljenih pogledov in predvsem okrepitve veselja do življenja. Sproščeno se boste lahko izražali in odkrili, kaj vse vas v življenju veseli. Popoldne ne načrtujte pretiranega dela, saj bo čas za romantiko ali počitek. Najmočnejši vpliv boste čutili raki, levi, tehtnice in ribe.

Torek, 9. 3.
Ponoči lahko, da ste bili nemirni in so podzavestni strahovi ali druga skrita čustva prevzemala vaše sanje. Dopoldne pride Luna v znamenje vodnarja, kar bo osvobodilo čustva, vam odvzelo krivdo in veliko lažje se boste osredotočili na stvari, ki so vam pomembne. Malo po drugi uri se boste aktivirali in razrešili nekatere čustvene zagate, kar vam bo dalo optimizem za naprej. Pozno zvečer pa se ne lotevajte kakšnih hišnih opravil, da se ne poškodujete. Raje se posvetite meditaciji pred spanjem in osvobodite pritiske sistemov iz svojih energij. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, raki, škorpijoni in vodnarji.

Sreda, 10. 3.
Zanimiv dan, ko boste lahko veliko razjasnili najprej pri sebi, nato tudi v okolju. Poglejte trezno na svoja čustva in vse, kar vam ne odgovarja, bolj podrobno raziščite. Odličen dan za čiščenje, terapije, sprostitve in pomoč drugim ljudem. Zvečer boste zadovoljni s sabo in z vsem, kar ste na novo uredili zase in za druge. Koristno je, da vse, kar se da, zaključite in pospravite, da boste lahko bolje začeli novo obdobje z mlajem, ki bo to soboto. Najmočnejši vpliv boste čutili strelci, kozorogi, vodnarji in ribe.

Četrtek, 11. 3.
Sproščujoč dan, v katerem boste lahko vzpostavili nove odnose, nova sodelovanja in nov način razmišljanja. Poglejte nase in na vse skupaj z druge perspektive in dovolite, da se vse pokaže tako, kot je smiselno, da najdete svojo idealno pot zase in bližnje. Popoldne pride Luna v znamenje rib. Ne bojte se sprememb, ki se že dogajajo, zato je nujno, da sodelujete v tem, kar vas veseli in se tiče ne samo vas, temveč celotne družine in okolice. Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, levi, device in ribe.