Astro

Kartoskop za marec 2021: strahove boste uničili, če boste sledili svoji intuiciji

Danijel Šmid Danny
4. 3. 2021, 22.23
Posodobljeno: 4. 3. 2021, 22.49
Deli članek:

Energije se bodo prebujale veliko bolj aktivno kot pretekla leta v tem letnem obdobju, kar lahko preseneti še tako zaprisežene samodržce.

Pixabay
intuicija

To, kar se bo dogajalo v naravi, bo zelo močno vplivalo na vse čute, občutke in splošno na čutila vseh nas, glede na to, da smo v prehodnem obdobju pred tistimi novimi spremembami, ki bodo zaznamovale celotno prebivalstvo planeta, kar zadeva osveščanje, spoznavanje, razumevanje in dojemanje.
Marec bo blagodejno vplival na vse tiste, ki se vas je nezavedno polotil strah. Ne bojte se ga, kajti ta je le znanilec tega, da potrebujete še nekaj več znanja, kot ga premorete. Prepričan sem, da če boste v tem času sledili svoji intuiciji, jo krepili in vzgajali, strah ne bo imel več vpliva in je s tem njegova vloga opravljena, on sam pa izničen.
Čas, ki nam je namenjen v letošnjem marcu, lahko izkoristimo zelo kakovostno tudi tako, da se posvetimo odnosom in tistim stvarem, ki že dlje časa potrebujejo našo pozornost, a je nimajo.
Torej: če bomo sledili lastni intuiciji, bo mesec več kot idealno izpopolnil svoje prednosti pri slehernem izmed nas. S pomočjo nadčutnih zaznav in avtorskega orodja kartoskop sem pripravil tudi napoved glede na vaš mesec rojstva. Vabljeni k prebiranju …

Rojeni v mesecu januarju

Marec bo vaš mesec: prvič zato, ker ne boste pod stresom in obremenitvami, drugič pa, ker se boste lahko pomerili sami s seboj in tistimi stvarmi, ki vam v poslovnosti in zasebnosti niso bile najbolj pisane na kožo. Tudi počutje bo dobro in dogodki se bodo razvijali po predvideni poti. Svetujem vam veliko lepih razmišljanj ter dejanj do tistih oseb, ki so si to zaslužile v pravem pomenu s svojo iskrenostjo, in ne z vmešavanjem v vaše osebno življenje. Ne bojte se; vsekakor se bo zgodilo tudi tisto, kar vam ne da miru in zaradi česar ne morete spati.
Za ljubezen dobra obdobja bodo v terminih 2., 7., 9., 18. in 24., presenečenja pa se bodo v teh obdobjih vrstila tudi pri novih zvezah in poznanstvih ter povezavah, navezavah in partnerstvih nasploh.
Zelo dobro ujemanje vam predvidevam z rojenimi v mesecu aprilu in avgustu. Dobra številka bo 9, slaba pa 13.

Rojeni v mesecu februarju
Marec bo mesec, poln splošno nepredvidenih in tudi poslovnih pasti, stresa ter slabih odnosov. Zelo naporen in obenem zahrbten bo. Slabši pa tudi za študij, poslovne spremembe, odnose in intuitivna dela. Zelo dober bo predvidoma za ljubezen ter daljša potovanja. Vse bo prišlo veliko hitreje, kot boste pričakovali, in vas tudi presenetilo, kar zadeva finančno plat – a na srečo ne negativno. Predvidene so manjše težave z zdravjem, a se bo stanje hitro izboljšalo.
Za ljubezen dobra obdobja bodo v terminih 1., 6., 12., 15., 17. in 20., presenečenja pa se bodo v teh obdobjih vrstila tudi pri novih zvezah in poznanstvih ter povezavah, navezavah in partnerstvih nasploh.
Zelo dobro ujemanje vam predvidevam z rojenimi v mesecu oktobru in novembru. Dobra številka bo 6, slaba pa 28.

Rojeni v mesecu marcu
Marec bo pravi mesec za ljubezenske romance, aktivno sproščanje, iskanje novih poslovnih priložnosti in ugodnih finančnih rešitev. Pred vami bo tudi čas za iskreno romantiko in vse v povezavi z njo. Namig vam bo več kot dovolj, da se boste samozavestno podali v svet fantazij in norih strasti. Težav z razmišljanjem, idejami in sami s seboj ne bi smeli imeti. Vaša energija bo zelo visoko in lahko se boste spopadali z vsakovrstnimi izzivi, ki bi vas seveda v podobnem stanju v preteklosti takoj spravili iz tira.
Za ljubezen dobra obdobja bodo v terminih 1., 7., 8., 15., 18. in 25., presenečenja pa se bodo v teh obdobjih vrstila tudi pri novih zvezah in poznanstvih ter povezavah, navezavah in partnerstvih nasploh.
Zelo dobro ujemanje vam predvidevam z rojenimi v mesecu marcu in juliju. Dobra številka bo 7, slaba pa 20.

Rojeni v mesecu aprilu
Marec je mesec usodnih sprememb, uspehov na raznih področjih, izobraževanja in vsesplošnega pridobivanja znanj, financ in pravih ter uspešnih investicij, prijaznosti bližnjih, samostojnosti, vsakovrstne neodvisnosti, tolerance in izrazite zbranosti. Ni pa dober, vsaj v prvem tednu ne, za dolgoročne ljubezenske zadeve.
Ker boste tokrat v svoji družbi zelo opazovani, se nikar ne ustrašite namiga, ki bo povezan s povabilom in željo. Kasneje boste ugotovili, da se je vse skupaj povsem lepo, mogoče celo strastno končalo. Svetujem vam tudi veliko vztrajnosti.
Poslovna pot vas lahko stane kar precej živcev. Pripravite se tudi na premike, kar zadeva večje nakupe, in se pri tem ozirajte predvsem na lastne želje.
Zelo dobro ujemanje vam predvidevam z rojenimi v mesecu januarju in marcu. Dobra številka meseca je 22, slaba pa 15.

Rojeni v mesecu maju
Marec bo mesec velikih načrtov, upanja, želja, raznih obljub, dobrih medsebojnih odnosov in v drugi polovici tudi nepričakovanih presenečenj. Za večino med vami bo to zelo prijeten in miren mesec. Ker boste v tem času iskali osebni cilj, je pred vami obilo uspeha in izpolnitev tega, po čemer tako zelo hrepenite. Polno dela se vam tokrat obeta in hkrati tudi dobrih zaslužkov. Tudi pomembne novice, ki zadevajo druge, boste z veseljem delili s svojimi sogovorniki. Dobro vam bo in počutili se boste zelo prijetno, ko boste izvedeli, da večina tistega, kar vas spravlja v slabo voljo, niti pod razno ni več enaka, kot je bila, in da ste v tem pogledu veliko na boljšem, kot ste bili do zdaj.
Zelo dobro ujemanje vam predvidevam z rojenimi v mesecu aprilu in maju. Dobra številka, ki vas bo spremljala, je 10, slaba pa 14.

Rojeni v mesecu juniju
Marec bo mesec, ki vas bo popolnoma zbudil iz spanja. Poln bo novih idej na poslovnem in ljubezenskem področju, obilne strasti, pridobljenega zaupanja in svežih poslovnih ter finančnih priložnosti. Občutek, da se vam bo izšlo zastavljeno, bo pravi, saj se vam bo nepričakovano odpiralo vse po vrsti. To bodo neverjetno zanimive stvari v smislu novih ciljev in želja. Pred vami je čas, ki bo zelo pester in zanimiv. Nikar ne prepuščajte stvari naključjem in vzemite tokrat pobudo v svoje roke, ko bo šlo za poslovne zadeve. Svetujem vam, da si pridobite nekaj več samozavesti in se problemov lotite tam, kjer so nastali.
Poslovno dober čas bo v terminih 2., 13., 18., 22., 27. Takrat bo prišel odgovor s strani osebe, ki jo imate v mislih.
Zelo dobro ujemanje predvidevam z rojenimi v mesecu juliju in septembru. Številka, ki vas bo ta mesec spremljala, je 13, slaba pa 6.

Rojeni v mesecu juliju
Marec je mesec nenačrtovanih uspehov in obenem čustvenih izbruhov, skritih prevar in obilne nevoščljivosti. V vašem primeru pa predvsem močne odločnosti. Ob vsem tem se zelo rado pripeti, da bo najprej prišla na plan vaša nežnejša plat in romantika. Preveč stvari naenkrat lahko rani vašo v tem času zelo razneženo dušo, ampak bojazen, da ne bi zmogli rešiti zapleta, je v tem primeru popolnoma odveč. Oklevali boste, in to večkrat, povedati, kaj pričakujete.
Če imate probleme z zdravjem ali določenimi boleznimi, vam svetujem previdnost v času med 23. in 25.
Svetujem vam tudi, da se res maksimalno posvetite poslom, saj bo za to prva polovica meseca nadvse primerna. Samozavestni boste in polni svežega optimizma.
Dobra številka, ki vas bo v tem mesecu spremljala, je 3, slaba pa 22.
Dobro ujemanje bo predvidoma z rojenimi v mesecu maju.

Rojeni v mesecu avgustu
Marec bo čas velikih poslovnih premikov, sprememb, globokih iskanj, pristnejših odnosov in obenem tudi skritih pričakovanj. Očitna in temeljita sprememba se bo pokazala na ljubezenskem področju, in če ste v preteklosti imeli s temi zadevami težave, bodo zdaj mimo. Storjeni načrt v pričakovanju nove ljubezni v prvi polovici meseca še ne bo prinašal želenih rezultatov. Takrat boste ponovno v zagonu in polni energičnosti pričeli urejati obveznosti, ki so vam povzročale preglavice, in veliko lažje boste sprejemali tudi večje odločitve.
Za ljubezen dobra obdobja bodo v terminih 8., 19., 20., 23., 27. in 30., presenečenja se bodo zlahka v teh obdobjih vrstila tudi pri novih zvezah in poznanstvih.
Dobra številka bo 19, slaba pa 28.
Zelo dobro ujemanje bo očitno in je vidno z rojenimi v mesecu septembru.

Rojeni v mesecu septembru
Marec bo mesec tveganja, večjih potovanj, iskrene ljubezni, dobrega osebnega počutja in hitrih zamerljivosti, poslovno mešanih občutkov, namišljene krivde, v nekaterih primerih ljubezenskih nesoglasij ter pomanjkanja energije. Vse to in še več prinaša s seboj. V vašem primeru bo to pestro obarvan mesec, kar pomeni, da boste zelo skrivnostni in obenem zadržani, a pripravljeni na vse. Po svoje si boste nato razlagali reakcije drugih in ob tem uživali.
Za ljubezen dobra obdobja bodo v terminih 1., 6., 11., 22. in 24.
Zdravstveno in za počutje dobri dnevi, ko boste lahko nadoknadili veliko s tega področja v primeru, da težave že obstajajo, prihajajo s 1., 11. in 24. Denarno uspešen čas bo v terminih 12. in 24., ko se lahko mirno posvetite zapravljanju in večjim izdatkom.
Zelo dobro ujemanje vam napovedujem z rojenimi v mesecu februarju in aprilu.
Dobra številka bo 24, slaba pa 10.

Rojeni v mesecu oktobru
Marec bo zagotovo spremenil tok vaših misli in končal z vsemi vrstami dvomov na ljubezenskem, poslovnem in finančnem področju. Delali boste, kot da nimate nobenih drugih stvari več v življenju in v mislih. Imeli boste tudi zelo veliko ustvarjalne energije in obilo informacij iz strani tistih, ki so se do zdaj bolj ko ne skrivali v svojem okolju in se niso ukvarjali z vami, ampak s seboj. Tudi tista najnujnejša dela bodo brez težav počakala in vse, kar bi tokrat počeli z neobičajnim naporom, boste lahko zagotovo končali na preprost in enostaven način nekoliko kasneje. Tudi opazovani in opaženi boste veliko bolj kot bi bili sicer. Poskrbite, da odnosi z bližnjimi ne bodo trpeli. To se namreč lahko vsem nepozornim v tem mesecu krepko maščuje pri odnosih kasneje.
Zelo dobro ujemanje vam predvidevam z rojenimi v mesecu marcu in oktobru.
Dobra številka bo 29, slaba pa 13.

Rojeni v mesecu novembru
Marec bo v mnogo pogledih vaš zelo dolgo pričakovan mesec. Dobro počutje, vidne spremembe in poslovni izzivi so pred vami. Ljubezen vam bo prinesla nova spoznanja in občutili boste tudi veliko izboljšanje finančne situacije nasploh. Znali boste delati z denarjem in svojimi najbližjimi. Vse skupaj bo videti, kot da ste se znova rodili v določenem pogledu. Veliko bolj vam bo prišlo prav to, da se boste zares trudili narediti vse za svoje dobro počutje in tudi obetali si boste lahko veliko več od sebe in svojih sposobnosti, ko boste spoznali, da ste sposobni narediti veliko več, kot ste bili zmožni do zdaj, vsaj kar zadeva vaš način razmišljanja in vztrajnost.
Če imate probleme z zdravjem ali določenimi boleznimi, vam svetujem previdnost v dneh 3., 15. in 19.
Zelo dobro ujemanje vam napovedujem z rojenimi v mesecu januarju in novembru.
Dobra številka bo 7, slaba pa 15.

Rojeni v mesecu decembru
Marec bo zelo naporen za težka intuitivna in tudi splošna dela, ki jih še niste dokončali do tega trenutka. Slab bo tudi za nova poznanstva, ljubezenske prepire in splošno neiskrenost. Obstoječe posle boste kljub občutku, da ne zmorete veliko, uspešno zaključili že v začetku meseca in boste zelo ponosni na to. Odsvetujem vam neprijetne trenutke v slabem razpoloženju do svojih najbližjih in tistih, s katerimi imate ožji poslovni odnos. Bolje bo, da se za hip postavite v nevtralen položaj in šele kasneje naredite tisto, kar boste želeli storiti. Enako velja tudi za pridobivanje znanja.
Poslovno dober čas bo 4., 16., 17., 20., 24. Tudi delu se bo bolje posvetiti šele v drugi polovici meseca. Veliko več boste lahko naredili kot bi sicer.
Zelo dobro ujemanje vam predvidevam z rojenimi v mesecu aprilu in juliju.
Številka, ki vas bo ta mesec spremljala, je 4, slaba pa 12.