Astro

Pravi obraz razvpitega glasbenika razkriva njegova astrološka karta

andreja novak, dobra karma
9. 1. 2021, 11.11
Posodobljeno: 9. 1. 2021, 12.19
Deli članek:

Kozorog po horoskopu in s Soncem, odprtim navzven, je Zlatko samozavesten, pa tudi dejaven v stvareh, v katere verjame. Ker ima zraven Sonca črno luno, prav tako v znamenju kozoroga, se ne more predati, popustiti, temveč mora delovati v smeri, v katero verjame. O tem smo se lahko v tem letu prepričali vsi.

Bobo
Zlatan Čordić Zlatko

V kozorogu pa ima Zlatko tudi južni karmični vozel, kar kaže na njegovo zavedanje vsega, kar se dogaja v javnosti, zato se hitreje odzove na vse spremembe in s svojo umetnostjo opozarja ter prebuja javnost.

Poleg južnega vozla ima Neptun, ki je planet umetnosti, v strelcu, kar mu daje intuitivno globino in povezanost z energijami okolja. Daje mu ognjevitost v umetnosti in željo po boljšem življenju za vse, ne le zase. Neptun je idealist in izhaja iz splošne harmonije ter razumevanja. To celotno okolje je bil prisiljen Zlatko v preteklih letih, tako kot vsi kozorogi, spremeniti in odkriti svoje globlje talente ter se osvoboditi vidnih in nevidnih pritiskov javnosti.

Da ima umetniško moč v javnosti, kažeta tudi Merkur in Venera v znamenju vodnarja, ki sta povezana s Soncem in uporniško črno luno. V javnosti ima tudi Mars v vodnarju, ki mu daje moč v aktivnostih, ki so pomembne za vse, in veliko inteligenco ter razumevanje za dogajanje.
Ker Jupiter in Saturn v letu 2021 prehajata skozi znamenje vodnarja, se bosta Zlatov ugled in sodelovanje v javnosti povečala, mogoče bo začel z nečim novim v javnosti, vsekakor pa bo umetniško produktiven in uspešen. Saturn mu bo pomagal urediti stike z javnostjo in sistematizirati dejavnosti do 7. marca 2023, do takrat je namreč v znamenju vodnarja.

Je senzibilen in iskren, ne mara pa površinskih odnosov in sladkih besed, temveč ceni zvestobo, pripadnost in skrb za tiste, ki so ti blizu in jih imaš rad. Na tem področju ima namreč luno v znamenju romantične tehtnice, zato razume žensko naravo. Ima pa tudi Plutona in Saturna v škorpijonu, kar kaže na njegovo zavedanje človeške psihe in podzavesti. Ima močan instinkt, ki ga vodi v zaupanje ali nezaupanje. Velikokrat lahko odreagira prej in šele nato razume, zakaj se je odzval tako intenzivno. Saturn mu daje poštenost in integriteto v odnosih, saj z vsemi ravna enako in pričakuje enak tretma.

To področje je podprto vsak mesec, ko Luna prehaja znamenje tehtnice in škorpijona, vsako leto, ko Sonce prehaja znamenje tehtnice od 23. septembra do 23. oktobra in škorpijona od 24. oktrrobra do 22. novembra.

V letu 2021 bosta ob prehodih Venere skozi tehtnico od 16. avgusta do 10. septembra in ob prehodih Venere skozi škorpijona od 20. septembra do 7. oktobra povečani njegova senzualnost in odprtost za ljubezen, simpatije in ideje. V tem času (prehodu Lune in Venere) je smiselno čim bolj sproščeno sklepati odnose ter komunicirati. Mars pa s svojim prehodom skozi tehtnico od 15. septembra do 30. oktobra in skozi škorpijon od 30. oktobra do 13. decembra aktivira močno dogajanje navzven, zato se v tem času lahko zgodijo dobre stvari za aktivacijo.

Najpomembnejša mu je družina, ki jo skrbno neguje in odmika od javnih oči. Če je to področje urejeno, je lahko uspešen na vseh drugih področjih.