Astro

Denar in posel v letu 2021 za vseh 12 astroloških znakov

Andreja Novak
7. 1. 2021, 21.21
Posodobljeno: 7. 1. 2021, 21.24
Deli članek:

Živeti po duhovnih načelih je nekaj najlepšega za vsakogar od nas in za vse sopotnike v našem tokratnem življenju. A prav na Zemljo, kjer smo trenutno, smo prišli z namenom, da naša duša izkusi materialnost. Denar in posel sta torej dva ključna dejavnika v naših življenjih.

dreamstime
denar

In če omenimo še, da po raziskavah marsikdo doživi večje bolečine ob izgubi službe kot ob smrti bližnjega, je tokratni članek brez dvoma zelo zaželeno branje.
Pa si poglejmo, kaj leto 2021 astrološkim znamenjem prinaša na finančnem in poslovnem področju.

Oven

Premalo pozornosti boste namenjali službi, delu, saj boste računali na pomoč drugih. Morda se boste ušteli, saj vsi ne bodo želeli nadomeščati vašega dela niti vlagati v stvari, ki so vam pomembne. Marca se boste bolj intenzivno lotili kariere ali imeli sploh priložnost pokazati, kaj zmorete in želite. Potrudite se, saj bo naslednja priložnost šele septembra. Napredovanje bo sicer mogoče v juliju, a boste preveč zaposleni z ljubeznijo, da bi se trudili v tej smeri. Zato izkoristite priložnosti septembra, pa tudi v začetku novembra, ko vam bo usoda ponujala številne priložnosti, mogoče celo vodilno vlogo v poslu. Z denarjem večjih težav ne boste imeli. Možnosti večjih finančnih daril ali dediščine se v letu 2021 pojavijo že konec januarja in v začetku februarja, a bo pomembno, da jih boste opazili in sprejeli odgovornosti glede tega.

Bik
V začetku leta se ne boste ravno posvečali poslu in karieri, saj tudi ne bo pravih priložnosti. Te se bodo odprle aprila in ne čakajte, samo sodelujte in se potrudite, če želite doseči na tem področju spremembe na dobro. Do sredine maja boste imeli namreč dobro podporo zvezd, da naredite kaj v povezavi s povišico, menjavo službe ali delovnega mesta. Naslednja priložnost bo v začetku avgusta, če boste takrat službeno aktivni, vam bo to prineslo dober delovni ugled in lahko bi že septembra poželi sadove ali pa malo pozneje, v začetku novembra. Finančno boste stabilni, a želeli si boste še močnejše temelje in iskali možnost dobrega nakupa stanovanja, parcele ali hiše, kar se vam lahko uresniči konec junija, v začetku oktobra, konec novembra ali v začetku decembra.

Dvojčka
Poslovno boste dobro začeli leto. Odlične priložnosti vas bodo spodbujale, da okrepite svoje talente, znanje in posledično tudi samozavest. Tako boste imeli prva dva meseca odprte možnosti za kreativnost in podporo, da naredite dobre korake v karieri. Večji finančni rezultati se bodo pokazali konec aprila, ko vam bo čisto jasno, kaj želite. Delovne uspehe boste imeli tudi konec maja in v začetku junija, če boste pravočasno predstavili svoje ideje pravim ljudem. Sledite svoji intuiciji in predlagajte ideje, ki prinašajo skupno dobro, saj boste pri tem ne samo uživali, temveč boste tudi dobro nagrajeni. Čez poletje ste lahko sproščeni v ljubezni in dopustovanju, saj ne bo novih priložnosti vse do oktobra. November in december pa boste spet precej delovna in tudi z velikimi rezultati. Finančno boste preveč zapravljali, da bi bili čisto mirni, saj boste kdaj zapravili denar, ki bo šele k vam prihajal. Spremenite način sodelovanja z denarjem, da vam bo lažje. Odprte možnosti za nepričakovan denar v obliki darila ali iger na srečo lahko pričakujete samo konec marca.

Rak
Poslovno boste vse bolj iskani in usoda vam bo namenjala velike korake v dobrih spremembah. Imeli boste možnost že konec januarja začeti nekaj novega, kar bo prineslo dobre spremembe tudi v finančnem smislu. Marca in aprila uredite svoje domače temelje in investirajte denar v svoj dom, da se boste potem lažje odločali za nove projekte, ki bodo vse bolj uspešni tako javno kot finančno. Delovno naredite čim več na začetku poletja, preden vas odneseta dogajanje s prijatelji in dopustovanje. Če ne boste dobro zasnovali poletnega dela, boste še v septembru imeli precejšnje težave, ker se ne boste mogli čisto aktivirati v svoj delovni elan, zato boste iskali izgovore in se izmikali novim priložnostim. Šele konec oktobra boste postali ponovno stabilni tako poslovno kot finančno.

Lev
Postavljali boste nove temelje tudi v svojem dojemanju financ in osebne svobode, zato se boste stvari lotili malo drugače kot običajno. Ne bo vam težko narediti nečesa, kar bo podprlo vaš poslovni načrt. Kreativni boste in imeli veliko uspeha v prvi polovici leta, še posebej v začetku februarja, ko vas bodo vsi v tem dogajanju podprli. Materialne dobrine boste poželi že marca, kar vas bo postavilo karierno v ospredje. Dobili boste dober občutek za instinktivne aktivnosti, ki bodo prinesle večje rezultate. Maj bo poseben mesec za vas, ko boste združili področja življenja in videli, da se da veliko doseči tudi, če povabite prijatelje in znance v poslovne vode. Prav tako si boste privoščili v septembru in boste ponosni nase ter na dosežene rezultate. Konec oktobra boste kovali nove ideje za prihodnost in pri tem upoštevali nasvete svojih bližnjih. V začetku novembra sprejmite pomoč ali ideje za poslovne dogodivščine, saj bodo prinesle večje rezultate. Morda boste konec leta potovali v tujino po nove izkušnje in ideje za svoj posel, službo.

Devica
Delovno boste razpoloženi to leto. Želeli boste dokazati, da zmorete, in tega se boste lotili na veliko. Že v začetku leta boste imeli priložnost narediti nekaj sprememb na dobro in na novo postaviti poslovne stvari ali službeno sodelovanje. Kreativni boste in ves čas na preži, kaj se dogaja. Tako ne boste izpustili priložnosti za napredovanje in v sodelovanjih boste z vsem na tekočem. Usoda vas bo v tem pogledu precej podpirala in ne bo vam težko prepričati odgovornih, da znate več in bolje. Še čez poletje boste na vso moč aktivni, delovni in v avgustu boste morda šli na daljšo pot, na kateri boste preučili določene službene stvari, ki vam bodo potem dobro služile. Septembra boste želi rezultate, kar vas bo razveselilo, tako da do konca leta ne boste opustili delovnega tempa, ki bo res hud.

Tehtnica
Delovni boste in poželi tudi precej uspeha s svojo vztrajnostjo in inovativnostjo. Prva dva meseca boste nadaljevali tempo preteklega leta, a spomladi boste malo ustavili konje. Lotili se boste kreativnega pristopa in si zmanjševali delo z boljšim pristopom. Miselno se boste veliko lažje zbrali, se hitreje odzvali na spremembe in veliko bolj učinkovito počeli vse potrebno. Pomlad in začetek poletja boste preživeli delovno in v ljubezni, morda boste združili prijetno s koristnim in nič vam ne bo težko. Poletje boste želeli preživeti bolj sproščeno, a boste avgusta že delali s polno močjo, saj vas bodo kreativne ideje preganjale in tudi večji uspeh bo obljubljen. Septembra in v začetku oktobra ter začetku novembra boste veliko komunicirali ali pisali ter si ustvarjali čisto nove temelje. Morda boste zamenjali službo ali dobili drugačne delovne naloge. Velik poslovni uspeh boste dosegli v drugi polovici novembra in decembra, morda bo povezan celo z delovanjem v tujini. Vsekakor boste letos veliko bolj nagrajeni za svoje delo kot v preteklosti.

Škorpijon
Odlične priložnosti se bodo pojavile že v prvih dveh mesecih. Imeli boste srečo, da se boste pravočasno odzvali na dobre priložnosti in začeli sodelovati z novimi ljudmi ali na drugačen način. Precej truda boste vložili v vse začeto, kar bo nujno, saj boste morali celoten sitem čisto spremeniti. Marca in aprila boste malo zmedeni, saj bodo odnosi zmotili vašo zbranost in morali boste na novo aktivirati svojo kreativnost. Smiselno bi bilo, da se naučite prilagajati in ste manj fatalistični v svojem poslovnem udejstvovanju. Maja bodite pozorni, da dobro razmislite svoje motive ter najdete prave ideje za razrešitev nastalih situacij. Že junija vas bo usoda močno podprla, in če boste dobro komunicirali in imeli praktične rešitve, se bodo posli dobro obnesli. Od julija pa vse do decembra boste morali negovati odnose, če boste želeli dobro sodelovati. Vse se bo prepletalo in morali si boste priznati, koga zares potrebujete in s kom si želite sodelovati. To bo umirilo vas in vaše prijatelje ter sodelavce.

Strelec
Finančno se boste v letu 2021 sprostili ne glede na poslovne rezultate. Ko boste srečni v odnosih, vam bo obije hitreje pritekalo, vendar morda te povezave ne boste opazili. S službo in delom se boste bolj začeli ukvarjati šele konec marca, ko boste želeli urediti nekatere čisto praktične stvari. Bolj resno se boste lotili tudi svojega hobija, ki ga boste lahko preusmerili v svoj poklic. Do konca junija boste precej delovni. Organizirali boste številne aktivnosti in vpletli mnoge ljudi v svoje novosti. Tudi poleti ne boste prenehali aktivnosti, se bodo pa delovne obveznosti povezovale z odnosi, kar vas bo osrečevalo. Ves odvečen denar boste prehitro zapravili za nepomembne stvari oziroma za prehitre investicije, prijatelje ali simpatije. Tako boste ob koncu leta skozi inventuro sprejeli pomembne finančne odločitve, a bi bilo bolje, da bi jih že na začetku leta. Ta šola vam je po drugi strani dala številne dobre odnose in doživeto leto.

Kozorog
Želeli si boste postaviti nove temelje in urediti lasten dom, zato boste motivirani za dobro delo oziroma iskali boste vse finančne vire. Preglejte potrebne stroške oziroma načrtujte svoje materialne spremembe. Konec februarja boste imeli priložnost večjega posla ali napredovanja, saj vas bo usoda pri tem podprla. Pomembno bo, da ste pripravljeni na vse vidike in da poznate svoje talente, praktične vidike ter to, koliko denarja bi potrebovali ali želeli za prihodnost. Pri mnogih opravilih boste potrebovali druge ljudi, zato bodo odnosi za vaše delo zelo pomembni. Konec aprila in v začetku maja bodite pripravljeni na dodatno delo ali sprejem odgovornosti, ki vam bo prinesla to, kar poslovno želite. Poleti boste sproščeni in morda se boste posvetili nekaterim dejavnostim, ki vas veselijo. Konec avgusta boste razmislili o materialnih željah in morda se boste odločili za spremembo službe, kar vam bo naredilo jesen in zimo precej zaposleno, a boste zadovoljni s spremembami in novimi dosežki.

Vodnar
Dobro boste začeli leto in se lotili delovnih stvari praktično ter kreativno. Načrtovali boste močne delovne akcije za krajši čas, a bodo stvari dobro potekale in se bo čas samo podaljševal. Poslovni uspeh vas bo prepričal, da se boste organizirali in svoj prosti čas zmanjšali na nujno stanje. Od aprila do maja bodo vaši uspehi odvisni od dobre komunikacije in hitrega odziva, zato se ne zapirajte, temveč bodite odprti za vse oblike pogovorov in dogovorov. Uspeh bo prišel še pred sredino poletja, kar vas bo osrečilo, saj se boste lahko vsaj malo sprostili in se posvetili bližnjim družinskim članom. Že avgusta se boste ponovno ukvarjali z materialnimi dobrinami. Morda boste nakupovali večjo stvar ali prenavljali dom. Delovni in kreativni boste vse do konca leta, kar vas bo psihološko na trenutke obremenjevalo, a na koncu boste zadovoljni z vsem, kar ste dosegli.

Ribi
Prvi dnevi novega leta vas bodo spodbujali k praktičnemu delu in želeli boste rezultate. Nato se boste vse do pomladi bolj posvečali odnosom in prek tega dosegali najboljše rezultate in tudi povišice oziroma denarne nagrade. Marca vas bo usoda podprla pri velikih uspehih v karieri, ki bi vam lahko prinesli tudi večjo finančno stabilnost. Aprila in maja boste precej nihali v počutju oziroma boste za nekatere dejavnosti potrebovali večjo zbranost, zato se boste želeli odmakniti od drugih in delati bolj od doma. Vseeno boste spoznali, da potrebujete druge ljudi za svoj optimalni uspeh. To boste čez poletje popravili. Druženje in komunikacija vam bosta prinesla odlične ideje in morda se boste za krajši čas preselili ter nadaljevali delo v tujini. S septembrom se vam bodo odprle nove priložnosti in zaradi njih boste pretiravali z delom, kar bo dobro, saj boste poželi lepe rezultate.