Astro

Andreja Novak: zagodli nam jo bodo močan mlaj in trije planeti, a novosti bodo dobre

Andreja Novak
8. 1. 2021, 12.12
Posodobljeno: 8. 1. 2021, 12.33
Deli članek:

Energijska napoved za obdobje od 8. do 14. januarja 2021

Tibor Golob
andreja novak

Dnevi pred nami so polni sprememb, ki obetajo. Merkur prehaja v vodnarja, Venera v kozoroga, v sredo se zgodi maksimalno močan mlaj in dan potem preide Uran v direktno fazo. Po domače, zvezde in Baltazar pripravljajo spremembe, ki obetajo dobre in mavrične novosti. Veselite se, kajti vse skupaj bo prišlo na plodna tla ter ustvarilo dobre pogoje za življenje

Petek, 8. 1.
Dan za spremembe, saj Merkur preide v aktivnega vodnarja in Venera v stabilnega kozoroga. Lahko, da boste spoznali svoje nežnejše plati in želeli pomiritev s sabo, ali pa se vam bo odprl način genialnega razmišljanja in boste na hitro želeli rešiti vse problematične situacije. Komunikacija se bo okrepila in sočasno se boste lahko zmenili več kot v preteklosti. Največ podpore bodo čutili vodnarji, dvojčki, device, biki, kozorogi in tehtnice.

Sobota, 9. 1.
Intenziven dan, ko je najbolje svojo energijo vložiti v aktivnosti na prostem ali v čiščenje doma. Izogibajte se problematičnim pogovorom, saj vam ne bo uspelo razrešiti nobene dileme. Bolj ugoden dan je za veselje, potovanja ali druženja, ki vas sprostijo skozi humor, saj luna pride v znamenje strelca. Negativne vplive bodo čutili predvsem ovni, dvojčki in device, pozitivne vplive pa raki, strelci in kozorogi.

Nedelja, 10. 1.
Lahko, da boste slabo spali oz. se slabo prebudili, zato si zjutraj vzemite čas za daljše prebujanje ali jutranje poležavanje ali še boljše: jutranjo meditacijo. Srečanje Merkurja s Saturnom v vodnarju vam bo omogočilo, da spoznate svoje globlje želje, pa tudi prepreke, ki jih nosite v mislih ali v svojih vrednotah. Razmislite, kaj vas odmika od življenja, ki si ga želite. Vzemite pa si čas za lenarjenje in nego telesa. Najmočnejše vplive bodo čutili kozorogi, vodnarji, device in dvojčki.

Ponedeljek, 11. 1.
Uživajte v dopoldnevu, ko je Luna še v strelcu in vam daje pozitivno podporo za potovanja, razmišljanja, druženja ali vsak ideje o tem, kaj bi radi počeli. Popoldne pride Luna v kozoroga, kar bo ohladilo tako čustva kot naravo, bo pa povečalo vašo učinkovitost, zato naredite vse, kar ste odlagali, saj je v sredo mlaj, ki se ga spodobi počakati z zaključenimi projekti in počiščenim stanovanjem. Najmočnejši vpliv bodo čutili kozorogi, raki, ovni, biki in tehtnice.

Torek, 12. 1.
Povezava Merkurja v vodnarju in Urana v biku, ki se počasi pripravlja na obrat v direktno smer, bo okrepila malo drugačno razmišljanje, tudi komuniciranje, predvsem pa spremembe in napredek v računalništvu in elektroniki. Če kupujete nov računalnik ali električne aparate, je odličen dan za to, samo prisluhnite nasvetom, ki jih imajo strokovnjaki za vas. Čustveno pa preživite dan čimbolj umirjeno, saj vas bo vsaka najmanjša jeza aktivirala v še večjo jezo in se ne boste mogli umiriti. Zato raje preusmerite pozornost na praktične stvari.

Sreda, 13. 1.
Že zjutraj se dovrši mlaj v kozorogu, ki aktivira preobrazbo tudi vaših podzavestnih silnic, zato lahko, da boste danes precej čustveni in vznemirjeni, še posebej, če do sedaj niste nič naredili glede svojih skritih čustev ali obremenjenega fizičnega telesa. Če lahko, se danes postite in ne hodite preveč v družbo, saj se bodo dogajale spremembe na vseh nivojih in nič ne bo stabilno. Bo pa vse to odlično sprostilo vse notranje strahove in nemir, zato bo od danes naprej vse drugače. Če imate možnost, meditirajte.

Četrtek, 14. 1.
Uran postane direkten in to dan po mlaju! Vse, ste včeraj sprostili in aktivirali, se danes oplemeniti. Ljubezen in dobro počutje bo osvobodilo notranje napetosti.
Lahko se popolnoma spremeni način delovanja v sistemih in vse, kar ste še pred časom mirno sprejemali, vam od danes naprej ne bo več sprejemljivo. Ker sta povezana tudi Sonce in Pluton so možne večje osebne odločitve ali močna spoznanja, ki vas bodo pretresla, da se boste odločili za drugačno življenje. Povezava Lune in Jupitra pa obljublja dobra darila na vseh nivojih.