Astro

Saturn se obrača direktno, kar za nas pomeni spremembe navzven

Andreja Novak
25. 9. 2020, 07.07
Deli članek:

Energijska napoved za obdobje od 25. septembra do 1. oktobra 2020.

dreamstime
sprememba

Čustveno prebujajoče obdobje, ko boste dobili priložnost, da začnete čisto na novo vrednotiti vse skupaj. Saturn prehaja v direktno fazo, kar pomeni, da se bodo začele spremembe tudi navzven in da boste dobili priložnosti in moč se postaviti zase ter reagirati na vse, kar vam ne ustreza več. Prenehali boste iskati krivdo pri sebi ter šli v akcijo, da naredite, kar se da narediti. Ne čakajte, vaše življenje je pomembno vsak dan sproti.
Petek, 25. 9.
Zjutraj in zgodaj dopoldne boste deležni darov, ki vam bodo zmehčala srce in privabila smehljaj na obraz. Ne glede na to, kaj boste počeli, vam bodo misli ostajale pri prijetnem dogodku ali spoznanju, ki vam bo dal optimizma za korake naprej. Popoldne se boste začeli zavedati notranje strasti, ki bo vse bolj rasla v vas in težko se boste zadržali, da jo ne boste pokazali dotični osebi ne glede na lokacijo ali družbo, ki bo z vama.
Sobota, 26. 9.
Pomemben dan, ko se boste morali odločiti, ali boste sledili notranji pozitivni strasti do življenja in se odzivali na dogajanje v ljubezni ali flirtanju s simpatijo vašega življenja, ali pa boste padli v občutljivost iz preteklosti ter se umaknili zaradi rane otroštva, ki vas vedno znova prepriča, da je bolje, da se ne izpostavljate. Če lahko, poglejte na obe odločitve kot enakovredne. Ena vas pelje naprej v življenje, druga pa nazaj v stare energije. Sledite strasti in ne razmišljajte o tem, kaj bodo rekli drugi.
Nedelja, 27. 9.
Zjutraj prestopi Merkur v znamenje škorpijona, kar poglobi razumevanje in vas odpre za jasnočutnost, jasnovidnost in druge paranormalne zaznave, ki se jih začuda ne boste bali, saj se vam bodo zazdele nekaj čisto normalnega. Zato je dobro, da preživite dan nekje v naravi, odmaknjeni od družine ali tistih bližnjih, ki slabo prenašajo vašo resnico. Besede bodo namreč daleč bolj iskrene, resnične, pa tudi močne kot so bile do sedaj. Zato je dobro, da zaznate in opazujte to spremembo, ki se vam dogaja ter sprejmete novo moč zaznavanja.
Ponedeljek, 28. 9.
Prelomen dan, ko sta močno povezana Saturn in Venera ob tem, da Saturn stoji v svojem obratu v direktno fazo. To pomeni, da imamo priložnost postaviti notranji red na novo in vključiti mehkobo, ljubezen do sebe in do življenja ter začeti v tem tednu na novo doživljati sebe in vse okoli sebe. Vse, kar boste naredili zase iz ljubezni v tem obdobju, se bo stabilno postavilo v vaše življenje. Luna v ribah bo omogočila povezanost z dobrimi energijami, zato si vzemite čas vsaj za sprehod v naravo.
Torek, 29. 9.
Nova volja in strast do življenja vas bosta aktivirali v drugačen dan, ko boste bolj razmislili, kaj delate s svojim časom in energijo. Ne boste se več trošili za nepomembne stvari ali ljudi, ki vam ne vračajo naklonjenosti. Samski izkoristite dobre priložnosti za zmenke in povabite simpatijo na izlet. Če vaša veza doma že ugaša, pa ji dajte priložnost, da na novo zacveti oz. se pokaže smisel skupnega življenja. Okoliščine zahtevajo vaš premislek in akcijo, zato ne prelagajte več odgovornosti na druge.
Sreda, 30. 9.
Zadnji dan septembra vam bo podaril dve skrajnosti. Imeli boste priložnost končno narediti tiste stvari, ki vam bodo pomagale bolj jasno urediti svoje življenje. Ali boste počistili klet, ali se uprli zatiranju okolice, .. karkoli vam bo pomembno za vašo svobodo, bo prišlo na plano. Mars v ovnu ne bo več čakal na druge, temveč vas bo aktiviral v vašo pravo smer. Na drugi strani pa boste potrebovali pogum, da se boste soočili s svojimi najglobljimi ranami in občutljivostjo, zaradi katere se skrivate pred javnostjo. Sedaj je čas, da vse to presežete.
Četrtek, 1. 10.
Lažje boste zadihali in spremembe, ki ste si jih nekoč želeli se bodo počasi začele porajati v vas. Nekatere stare stvari bodo preprosto odpadle, prav tako površinski odnosi, ki ste jih negovali iz navade. V vas se bo začela prebujati dobra kreativna sila, ki vam bo dala ne samo podpore za življenje navzven, temveč tudi nov občutek za lastno telo in življenje. Začeli boste ceniti vse tiste stvari, ki jih prej še opazili niste. Ljubezen bo začela kazati pozitivne rezultate, prav tako tudi vaš trud in delo na sebi. Sprostite se, prihaja nov čas.