Astro

8. 8. je galaktični dogodek leta, vpliv bo trajal več dni

sn
8. 8. 2020, 07.00
Posodobljeno: 8. 8. 2020, 23.13
Deli članek:

Vsako leto 8. avgusta še pred planetom Sonce vzide naše duhovno sonce - planet Sirius s svojimi neštetimi darovi. Dogodek se imenuje tudi odrptje Levjih vrat oziroma portala 88, vpliv pa je moč čutiti še nekaj prihodnjih dni.

Dreamstime
Lev

Na naš planet že nekaj časa tečejo povečani valovi svetlobe, ki prebujajo zavest in povzročajo ogromne življenjske spremembe skoraj vsem ljudem

Premiki se dogajajo v odnosih, karieri, duhovni rasti, na vrednostnih lestvicah, odnosu do materialnih dobrin in navsezadnje tudi na večini najpomembnejšem področju – zdravju.
Zdi se, da se vse pripravlja na ultimativni pregled, če živimo v skladu s svojo pristno resnico, z ljubeznijo in sledimo poslanstvu svoje duše. Marsikomu se tudi zdi, da se nekaj ali pa prav vse v njegovem življenju zdaj intenzivno premika. In res se …
Navsezadnje vse te spremembe, ki jih doživljamo na edinstven način, služijo za popolnejšo uskladitev z našo pristno resnico in z naslednjo stopnjo ljubezni in svetlobe, ki jo lahko doživimo v tem življenju.
Seveda nam ob prebujanju zavesti ni vedno lahko. Lahko je zastrašujoče, če ne veste, kaj se bo zgodilo in kakšna je prihodnost za vas, še posebno ko se zdi, da se stvari sesujejo in padejo tako na individualni kot na kolektivni ravni.

dreamstime
Ker je Sirius odgovoren za sevanje življenja za naša duhovna telesa, odpiranje portala Levja vrata lahko prinese prebujenja in dvigne našo zavest na nove višine.

MAGIČNA MOČ ŠTEVILA OSEM
Vsako leto se na osmi dan osmega meseca odprejo Levja vrata. Odprtje tega portala je s strani mnogih poimenovano kar galaktični dogodek leta. Aktivira se namreč energijska sila 8/8, v numerologiji pa število osem uteleša ravnotežje in izenačenje znotraj vsakogar in hkrati čez vse kraljestvo univerzuma.
Osem prinaša spremembe, ki prinašajo harmonijo in usklajenost. Ko ste pod vplivom števila osem, morate biti pripravljeni izpustiti stvari, zaradi katerih ste izgubili ravnovesje. To je ključ do uspeha in miru.
Daljnosežne ideje, rezultati, finančna varnost, vodstvo, organizacija in ambicija so izrazi vibracije števila osem.
Simbol neskončnosti, ki leži v številu osem, predstavlja neomejeno moč in neskončno nesmrtnost. To je simbol, ki večno teče brez konca. Vključuje vstopanje in izstopanje ter neprekinjene cikle znotraj ciklov.
Število osem ima enako obliko kot naša struktura DNK in shranjuje kode, do katerih lahko dostopamo, zlasti v času odpiranja portala Levja vrata.

pixabay
Izkoristite dneve odprtega levjega portala, ko lažje opazimo signale, sporočila in opozorilne znake, ki jih pošilja univerzum.

LEV JE SIN SONCA
Zdaj pa si poskušajte predstavljati še vso vitalnost števila osem, kralja Leva in sonce Sonca – in že ste nekoliko bližje razumevanju, kaj nam lahko ta kombinacija ponudi.
Lev, sončev sin, je individualiziran izraz božanske svetlobe. Lev vlada srcu in je poln ponosa, občutka, namena, velikodušnosti in trajne strasti do ustvarjanja in izražanja življenja v vseh oblikah. Skozi Levja vrata se tako prebuja vaša božanskost, v celoti se začne utelešati vaš božanski jaz –, saj Lev vlada srcu in nas hkrati uči živeti iz srca.
Lahko pa pogledamo tudi z drugega zornega kota: lev je kralj živali, sonce pa je središče našega osončja. Oba sta torej arhetipa samopomembnosti in egocentričnosti, vendar v popolnem sorazmerju s preostalim stvarstvom.
Sonce podpira življenje, kot ga poznamo mi. Bog svetlobe se vsako jutro zvesto dviguje in predstavlja duhovno središče vsakega od nas. In Sonce je 8. 8. v znamenju Leva –, ko ta odpre svoja vrata, nas vabi, da vstopimo v novo dimenzijo bivanja, kjer lahko naša ter briljantnost in sijaj drugih bitij zažarita v svoji polni moči, da ju lahko vidimo in zaznamo, v celoti prejemamo in delimo med seboj.
Če bomo odprti in imeli pogum prestopiti prag, nas bodo Levja vrata potegnila v Božansko poravnavo, iz katere bomo lahko svojo resnično moč uporabili na prav vse načine in nato zasijali v vsej svoji svetlobi.

SUPER MOČ SOLARNEGA PLEKSUSA
Sonce in Lev sta naravno povezana s čakro sončnega pleksusa, energijskim središčem, ki se nahaja približno tri centimetre nad popkom in je sedež naše osebne moči.
Odprtje portala Levja vrata pa je tudi povabilo, da sprejmete in okrepite svojo moč in jo uporabite na načine nenehnega širjenja. Uravnotežena čakra sončnega pleksusa se kaže kot varnost, samonadzor in moč volje.
Ta čakra je neposredno povezana tudi z blaginjo in celotnim ciklom manifestacije. Če ste imeli težave s financami, lahko s pomočjo tega energetskega portala usmerite svoj miselni tok k številčnosti in izkoristite pogostost, pretok denarja in virov blaginje ter s tem naredite preskok v približku k blaginji, kakršno si želite.
A pozor: sončna energija lahko pride tudi kot močan udarec v želodec, kadar so vaša dejanja ali pa samo misli in besede nebrzdane in neprijazne. Ko pa človek deluje iz srca in skozi ljubezen, se svoje moči nikar ne ustrašite, sprejmite jo s hvaležnostjo in jo izkoristite. Z namenom, da jo izkoristite, se je moč v vas navsezadnje tudi naselila.

Medtem ko naše zemeljsko sonce osvetljuje naš fizični svet, ki je iluzija, naše duhovno sonce Sirius osvetljuje resnico naše brezčasne duše.