Astro

'Galeta pri aferi razkritja ni vodilo maščevanje, odlašal je ...'

Andreja Novak
9. 8. 2020, 16.46
Posodobljeno: 9. 8. 2020, 17.11
Deli članek:

Vsem Slovencem dobro znani Ivan Gale je rojen 18. junija 1980 - in kaj razkriva njegova rojstna karta? Na prvi pogled, da gre za junaka, ki je z lastno integriteto šel skozi strahove in karmo za Slovenijo

Bobo
Ivan Gale v oodaji Tarča.

Kakšen je?

Ivan Gale ni nekdo, ki bi se brez smisla ali zaradi političnih interesov kakorkoli izpostavljal, temveč človek, ki je zelo premislil vse, kar se je dogajalo, in bil zaradi iskrene narave ter notranje mirne vesti, ki je vidna v njegovi rojstni karti, prisiljen v reagiranje na dogajanje okrog sebe.  

Komunikativni dvojček po horoskopu in lev po ascendentu, Ivan Gale združuje moč misli in komunikacije ter ogenj strasti za dobro življenje.
Iz njegove karte ni razvidno, da bi ga pri aferi razkritja vodila želja po maščevanju, prej nasprotno. Zaradi Lune in Jupitra v devici na točki rojstva – ascendentu je občutljiv za dogajanje že ob prvem stiku, zato se je verjetno odmikal težavam, kolikor dolgo se je dalo. Luna in Jupiter v device v prvi hiši mu namreč dajeta empatijo in optimizem, ki pa mora temeljiti na delavnosti in dokazljivosti, sicer se ne počuti dobro.

Subtilnost, idealizem in željo po boljšem svetu mu daje Neptun v peti hiši, ki ga odpira za videnje smisla v spremembah, ki so potrebne za človeštvo, in se lahko poistoveti z vsem, kar se dogaja okrog njega. Tudi v karieri oz. na poti usode ima občutljivega Kirona – notranjega zdravilca. Ta mu ne daje moči, da se zoperstavi močnim sistemom in figuram, ki izčrpavajo Slovenijo, temveč ga lahko uporabi samo kot iskreno pot na neki način samožrtvovanja za ozdravljenje situacije, v kateri se je naenkrat znašla Slovenija.

Da je deloven in usmerjen v najkrajše ter najuspešnejše poti v poslu, kažeta njegov Mars in Saturn v drugi hiši tudi v znamenju device. To pomeni, da ima voljo usmerjeno v delo ter da ima rad urejene delovne odnose in delovne protokole ter računa na dolgotrajne uspehe. Zna čakati na rezultate in ni ihtav – zaletav v ničemer.

Njegova črna luna v hiši materialnosti mu je ohranila pogum, da se je uprl sistemom kljub grožnjam in nevarnostim, v katere se je s tem podal.

Da to ni bila lahka odločitev, kaže njegov Pluton v tretji hiši – hiši komunikacije in razmišljanja. Vedel je, v kaj se podaja, in ni mu bilo lahko, saj mu je Plutonova energija še potencirala tako strahove kot slabo počutje in možne posledice ob tej odločitvi.

Zanimivo pa je, da ima v šesti hiši, hiši služenja svetu, južni karmični vozel, ki je najverjetneje pripomogel k odločitvi, da se osebno izpostavi za dobre spremembe vseh. Južni vozel v vodnarju je altruist in nosi še večjo željo po spremembah in novih možnostih, da ljudje dobro zaživijo v harmoniji in miru. To pomeni, da ima svojo karmično os usmerjeno v 12. hišo in njegov severni lunin vozel pride čisto na točko rojstva iz 12. hiše, kar pomeni, da ga svetloba njegove duše podpira pri materializaciji vsega, česar se loteva z integriteto, iskrenostjo iz srca.

V 11. hiši, področju odnosov navzven, prijateljev in družbenih omrežij, ima Sonce, Venero v dvojčkih in Merkurja v raku, kar kaže na njegovo resnično željo po pomoči in tudi moč podpore, ki jo s tem dobiva.

Njegovi temelji so napredni, vodnarjevi, saj ima v četrti hiši Urana v znamenju globokega škorpijona. Zato mu na srečo inteligenca ne dela težav in je sposoben hitrih in globokih misli ter odzivov na provokacije okolja.

an
Astrološka karta Ivana Galeta

Kaj mu prinaša leto 2020?

Prvo polovico leta smo bili vsi priča njegovemu pogumu in tudi stiski, ki se je s tem pojavila, a sta v njem vseeno prevladala notranja moč in stabilnost, ki ju je črpal iz osebne resnice in integritete. Ker je leto 2020 lunino leto, je pri njem še vedno najbolj izpostavljena 11. hiša – rakova hiša stika z javnostjo in sodelovanja v spreminjanju razpadajočih sistemov.
Leto 2021 ga bo od 18. 2. do 27. 3. postavilo na nov položaj in mu dalo dodatno vrednost v sistemih Slovenije.

Odlični datumi: 10.–13. 8. 2020, 22. 8. 2020, 4. 10. 2020, 14.–18. 10. 2020, 3. 11. 2020, 18.–27. 11. 2020 

Pazljivo: 28. 8. 2020, 12. 9. 2020, 23. 9. 2020, 15. 11.–14. 12. 2020