Astro

Slavni slovenski režiser bo pri 39 letih prvič očka

ac
27. 6. 2020, 14.00
Deli članek:

Režiser Mitja Okorn nikogar ne pusti ravnodušnega. Odkar je kot mulec na rolki počel razne vragolije in jih snemal z očetovo videokamero, je minilo skoraj dvajset let.

Media24
mitja okorn

V tem času je ušpičil marsikatero, predvsem je bil magnet za nesreče. Oče se sicer nad razbito kamero ni jezil, nikomur pa ni bilo čisto vseeno za zvito avtomobilsko pločevino, ko se je Mitja zapletal v nesreče.
Od nekdaj je bil zelo samosvoj in tudi precej težaven za sodelovanje z drugimi. Trmasto je vztrajal pri svojem. Ko mu je Slovenija postala premajhna, je šel v tujino. Uspel je na Poljskem, odprla so se mu vrata Amerike.
Obenem pa je prah dvigal še s svojimi ljubezenskimi zgodbami. Ljubil je številne znane ženske, največ pozornosti je pritegnil z zvezo s Tino Gorenjak, tudi na Poljskem se številne igralke niso mogle upreti njegovim čarom. Njegovo srce pa je čisto zares osvojila lepa Anita, ki je znala zabrenkati na prave strune in ukrotiti divjega Mitjo.
Lani jo je romantično zaprosil, za letos sta načrtovala poroko na sanjskem Mauritiusu, vendar jima je pandemija prekrižala načrte. Zaljubljenca pa se veselita, da že kmalu ne bosta samo dvojina, temveč množina. Za Mitjo bo pravi izziv, ko bo režiral in tudi odigral najpomembnejšo vlogo v svojem življenju – očetovsko.