Astro

5G predstavlja grožnjo zdravju?! Zaščitimo se tako …

Urša Kodela Lapan
26. 6. 2020, 17.00
Posodobljeno: 14. 3. 2023, 10.13
Deli članek:

Telekomunikacijske družbe po svetu in tudi v Sloveniji napovedujejo uvedbo tehnologije 5G. Čaka nas hitrejši prenos podatkov in neskončne možnosti, ki si jih še zamisliti ne moremo. Nekatere države so se temu uprle. Drugod so se uprli ljudje in prve antene 5G zažgali.

Profimedia
5G

5G bi naj uporabljal neizkoriščene pasovne širine izredno visokofrekvenčnega milimetrskega sevanja, katere frekvenca je med 30GHz in 300GHz in nekaterih dodatnih nižjih in srednjih frekvenc. Ti visokofrekvenčni valovi potujejo na zelo kratke razdalje. 4G uporablja veliko nižje frekvence in zato je tudi doseg 4G veliko daljši kot 5G. Trenutno so 4G antene postavljene izven urbanih področij. 5G antene pa bodo morale biti postavljene blizu naših bivališč. Razen tega 5G valovi ne potujejo dobro skozi zidove, stavbe in jih pogosto absorbira dež in rastline, kar povzroča motenje signala.

Profimedia
5G

SEVALNE OBREMENITVE
Zato bo 5G tehnologija zahtevala ogromno manjših, komaj opaznih oddajnih stolpov, ki se bodo nahajali zelo blizu nas ljudi. Lahko pričakujemo oddajnike 5G zraven skoraj vsake hiše. Kmalu bomo lahko videli izgradnjo teh novih 5G anten na uličnih svetilkah domovih, strehah, kar pomeni močno povečano izpostavljenost populacije, tem sevalnim obremenitvam pa se ne bo možno izogniti.
Po svetu in tudi v Sloveniji so se zaradi morebitnega vpliva na zdravje ljudi in okolja oblikovale številne pobude, ki nasprotujejo uvajanju tehnologije 5G, dokler vpliv nove tehnologije ne bo dovolj raziskan.
Zaradi potrebe po hitrem tehnološkem napredku zmanjkuje časa za temeljite raziskave o vplivu tehnologije na okolje in ljudi. Neodvisne študije, ki krožijo po svetovnem spletu, veliko pišejo o negativnem vplivu 5G tehnologije tako na človeka kot na okolje. Izsledki njihovih raziskav so pokazali, da so možni stranski učinki kot so: izguba spomina, glavoboli, vrtoglavica, srčne bolezni, možganski tumorji, slaba koncentracija, piskanje v ušesih. Škodljiv naj bi bil tudi vpliv na živali, rastline, ekosistem in tudi na atmosfero. Študijske raziskave na pticah so pokazale, da jih izpostavljenost sevanju lahko prežene iz gnezd in poslabša njihovo orientacijo. Raziskave na čebelah so pokazale, da zaradi sevanja matica izleže manj jajčec, zato se zmanjšajo kolonije in proizvodnja medu.
Obenem pa se frekvence 5G v vojski že nekaj časa uporabljajo kot orožje za nadzorovanje množic. Ob stiku močnega žarka s kožo namreč pride do zelo neprijetnega pekočega občutka.

pixabay
5G

KAKO UKREPATI?
Ali lahko kaj naredimo? Se lahko kako sami zaščitimo?
V zadnjih letih se je sevanje povečalo za več kot tribilijonkrat (samo v zadnjih 7 letih). Pa k temu še ne štejemo omrežja 5G. Zato se naše telo ni več sposobno prek kože zavarovati pred škodljivimi sevanji. Dejstvo je, da pri tem potrebujemo pomoč, in orgonit je lahko odlična rešitev. Doma si lahko z ustreznim orgonitom naredimo oazo, v kateri se telo lahko oddahne, spočije in seveda regenerira.
In kaj je orgonit? Orgonit je kreator življenjske energije in deluje kot transformator ali generator, ki nevtralizira vsa negativna sevanja in slabe energije ter ščiti naše biopolje. Orgonit je torej "naprava", ki razbija elektromagnetna sevanja v prostorih. Ljudje imamo zaščito proti sevanju vgrajeno v kožo. Orgonit vpliva na elektrosmog sevanja. To so vse elektronske naprave: pečice, ventilatorji, računalniki, mobilni telefoni, televizor, mikrovalovne pečice in električne napeljave. Bistveno vpliva na zmanjšanje škodljivosti telefonije, mobilnega omrežja, brezžičnega omrežja wifi.
Zelo dobro vpliva na zaščito pred geopatijo. Geopatija so zemeljska sevanja (vodni tokovi, Curryjeva, Harmannova mreža) in kozmična sevanja (sevanje lune, sonca in vesolja). Zaradi ozonskih lukenj se tudi to žal močno povečuje. Varuje tudi našo energijsko zaščito. Vedno več strank se pritožuje, da so ljudje in okolica tisti, ki jim dnevno vzamejo največ energije. Orgonit je najboljša zaščita naše energije pred stresom, ljudmi in okolico.

dk
orgonit

KAM POSTAVITI ORGONIT?
Prostore zavarujemo, ker se le v čistem in energetskem prostoru naše telesa lahko hitro in normalno regenerirajo. Prvi orgonit mora biti vedno v spalnici, ker tam spimo na istem mestu lahko tudi 8 do 10 ur. Orgonit v spalnici bo omogočil, da se naše telo spočije in regenerira, posledica pa sta boljši spanec in spočitost. Drugi je v službi. Ta nas poleg elektrosmoga varuje tudi pred okolico in slabo energijo ljudi. Pozitivni posledici sta manj stresa in manjša utrujenost v službi. Osebe, ki vam škodujejo, se bodo počasi odmikale od vas. Tretji prostor sta kuhinja in dnevna soba. V dnevni sobi orgonita ne postavimo pred televizor, ampak tja, kjer se največ zadržujemo. Se pravi v bližino kavča (npr. na klubsko mizico).
Ne pozabimo nase, osebna zaščita je najpomembnejša. Zaščitimo se lahko z obeski, prstani ali osebnim malim orgonitom, ki ga preprosto damo v žep.


POMEMBNI DEJAVNIKI
Zelo pomembno med drugim pa je tudi dejstvo iz kakšnih materialov je orgonit narejen. Orgonit mora biti narejen izključno iz neformaldehidne in nepoliesterske smole. Zelo je pomembno, da veste, da orgoniti ne škodujejo okolju in ne oddajajo strupenih toksičnih snovi. da je orgonit je pravilno sestavljen in ozemljen, mora vsebovati vse elemente: Bakreno ozemljeno spiralo, 5x gorski kristal, več plasti kovine (baker,medenina, železo ...) in prave kristale, ki usmerjajo orgonsko energijo na določeno področje,na katerem želimo doseči pozitivne spremembe in preobrazbe.
Vsak orgonit deluje na isti princip, oblika pa določa kako se energija orgonita razprši. Polobla naredi energetsko zaščitno polje čiste orgonske energije v obliki kupole. Deluje zelo enakomerno in razpršeno in je zato zelo primerna za spalne prostore in otroške sobe. Piramida je akumulator in generator energije. Ima zelo močan in usmerjen tok energije. Osebno sem imela možnost preizkusiti tudi orgonitsko posteljo, ki je sestavljena kot nekakšna majhna piramida z velikim kremenčevim kristalom na vrhu, ki je zasnovan tako, da vibrira v 5 dimenzijski frekvenci. Zadostuje že 20 minut ležanja na njej saj vas dobesedno napolni z energijo in deluje kot nekakšna terapija, kjer si dovolite povišati frekvenco s katero vibrirate. S pomočjo meditacije lahko izpustite vse vrste starega programiranja in paradigm, zato bodo sledile spremembe v toku vaše čakre.

dk
Urša Kodela Lapan na orgonitski postelji.