Astro

Vpliv mrkov se že čuti - ne pustite se ujeti v pasti čustvom drugih

Andreja Novak
22. 5. 2020, 09.50
Posodobljeno: 22. 5. 2020, 09.50
Deli članek:

Energijska napoved za obdobje od 22. do 28. maja

Profimedia
ženska

Odlične energije petkovega mlaja, ki nastopi zvečer, bodo pomagale prestopiti marsikatero težavo v odnosih in tudi v razmišljanju. Odlično obdobje, da si prevetrite način razmišljanja in komuniciranja in dovolite, da vam mlaj v dvojčkih pomaga sprostiti odnose, da spustite težavne in se v dobro odprete srečnim in zadovoljnim ljudem. Prihaja obdobje mrkov, ko lunin mrk, ki bo 5. junija, že kaže svoje vplive, zato se ne pustite ujeti v pasti čustvom bližnjih ali prijateljev. Sprostite si in poglejte, kaj ima življenje dobrega za vas.

Petek, 22. 5.
Osvobodite se vsega, kar lahko ali vsaj razmislite, kako bi radi doživljali odnose. Mlaj, ki nastopi zvečer v dvojčkih bo namreč ravno to podprl – možnosti novih odnosov in novega načina sodelovanja. Zato se samo sprostite, več ljubeznivih besed in misli se bo pojavljalo in dovolj je, da samo sodelujete in iskreno pokažete, kdo vam je pri srcu in s kom si želite še naprej sodelovati, tako poslovno kot osebno. Vsi v vezah, dovolite, da vam mlaj prinese osvežitev odnosa s pozitivno energijo.

Sobota, 23. 5.
Optimizem v odnosih bo še na polno lahko okrepil vaše pozitivno družinsko življenje, zato se pogovorite o novostih in tudi o vsem, kar si želite za prihodnost, da bi skupaj naredili ali spremenili. Dobri vidiki sprememb in medsebojnega razumevanja so odprti in vse bo šlo lažje, bolj jasno in sproščeno. Če še niste, naredite tudi varčevalni načrt oz. razmislite, kako bi okrepili domače in svoje obilje, saj bo dolgoročna podpora tudi v tej smeri.

Nedelja, 24. 5.
Današnje sanje si zapomnite, še posebej, če ste sanjali o ljubezni ali simpatiji … Luna se bo namreč že zelo zgodaj zjutraj spogledovala z Venero in lahko, da vam bo preko sanj pokazala vaše ljubezenske možnosti za prihodnost. Lahko pa se zgodi, da se nočni pogovori s simpatijo po 2 uri ponoči spremenijo v prave ljubezenske izjave, saj se bo takrat začela ta močna povezava. Zato bo nedeljski dan ljubeč, spogledljiv in tudi močno komunikativen že zgodaj dopoldne. Luna bo šla tudi mimo Merkurja in veliko si boste imeli za povedati. Lahko pa se zgodi, da se bo končno odvezala komunikacija z osebo, o kateri sanjarite.

Ponedeljek, 25. 5.
Tudi današnja noč vam je lahko pokazala, kako sproščeni ste v svojih čustvih in kako čisti v energijah. Če ste težje spali ali so vas preganjale težave ali nočne more, potem je to zaradi lune, ki se je družila s Severnim vozlom v raku, ki kaže na zadnje spreminjanje v energijah doma in družine ter na urejevanje karmičnih temeljev v znamenju kozoroga. Kmalu se bo karmična os premaknila in to so zadnji dnevi harmonizacije in predvsem notranjih preobratov. Dan bo delaven in poln idej ter prebliskov v dobro smer.

Torek, 26. 5.
Želeli boste stopiti korak naprej, pa še ne bo čisto pravi čas. Opazujte dogajanje in bodite pripravljeni, da ko se vrata življenja odprejo, imate vse pripravljeno. Možnosti bodo velike, če si boste upali sodelovati sproščeno in komunikativno. Če boste igrali užaljenost in želeli, da se kdo posebej ukvarja z vami, ne boste dosegli pravega učinka. Popoldne, proti večeru bodite pozorni na ideje in na ljudi, ki jih boste naključno srečali. Lahko vam prinesejo srečo, če boste odprti za njo.

Sreda, 27. 5.
Dober dan z Luno v znamenju leva. Najboljši dan za obisk frizerja in za druge lepotne posege ali tretmaje. Odprti boste za komuniciranje in sproščeno se boste lahko dogovorili potrebne stvari. Ne izogibajte se več pogovorom o čustvih, saj vam bodo ravno takšni pogovori prinesli večja odkritja o sebi in o tem, kaj pravzaprav res čutite in kaj si želite. Prisluhnite tudi drugim, mogoče pa si tudi oni želijo isto, pa samo niste v preteklosti uporabili pravih besed, pa so bila zato nesoglasja.

Četrtek, 28. 5.
Čustveno poln dan, ko boste skozi dogajanje uvideli nekaj svojih napak in dobili prava spoznanja o tem, kaj delate narobe pri pogovorih, kako je bolje pokazati stvari na drugačen način. Lahko, da boste celo ugotovili, kje se zataknete v razmišljanju in se odprli za spremembe. Zvečer bodite pozorni na svoje misli in čustva. Lahko, da boste opazili, kako se bo Merkur prestavil v znamenje raka in boste več razmišljali o svojih čustvenih zadevah in o stanju v svojem domu. Odprite se za nova spoznanja tudi na tem področju.