Astro

Energijska napoved: napočil je čas skrajnosti na vseh področjih

Andreja Novak
23. 4. 2020, 22.00
Posodobljeno: 23. 4. 2020, 22.09
Deli članek:

Od 24. do 30. aprila bomo resnično ves čas v skrajnostih. Kazale se nam bodo na vseh življenjskih področjih: naelektreni bomo tako v ljubezni kot v povezovanju in razdorih.

Dreamstime
Se tudi vaše značajske lastnosti razlikujejo od tistih, ki vam jih pripisuje astrološko znamenje?

Pestro bo in nepozabno. Zato ohranite svojo zbranost in ne dovolite okolju in drugim, da vam pišejo usodo. Na vas je, da zaživite polnost svojega življenja in izrazite svoja čustva, ideje in začnete živeti življenje, na katerega boste ponosni in v njem zadovoljni.

Petek, 24. 4.
Čustva vas danes ne bodo podpirala pri dobri akciji, zato bodite previdni in ne silite nekam za vsako ceno. Pozorni bodite tudi, da se prepiri ne spremenijo v fizične obračune, saj so na delu globlje karmične energije, ki lahko zanetijo precejšnjo jezo in zameglijo razum. Danes v pogovorih ne boste razčistili ničesar, zato je bolje, da se umaknete, če se seveda lahko ali da se potrudite in ohranite svoj notranji mir. Preusmerite svoje misli s kreativnostjo: barvajte, rišite, berite.. ukvarjajte se z nečim, kar zaposli um.
Sobota, 25. 4.
Nestrpnost bo vse večja, sočasno pa se bodo krepile ideje, kaj narediti in kako spremeniti svoje življenje na dober, a hiter način. Sonce se približuje Uranu v biku, kar bo okrepilo notranjo napetost, zato bodite pozorni na svoj pritisk in če imete težave z ožiljem, bodite pozorni na svoje notranje počutje, izogibajte se rdeči, oranžni in rumeni barvi ter alkoholu. Pijte hladno vodo čez dan in v primerih slabega počutja se večkrat na dan knajpajte (tuširanje z izmenoma hladno : toplo vodo) .
Nedelja, 26. 4.
Nemirna nedelja, Sonce in Uran namreč ustvarjata močan naboj, ki vas lahko usmeri v pozitivno nabiranje idej in odločitev zase. So pa povečane nevarnosti ob delu z elektriko, pa tudi na cesti se lahko pojavijo težave z delovanjem avtomobila ali z nestrpnimi vozniki. Danes ne računajte na romantična čustva, lahko pa se postavite zase, razčistite večje stvari, če seveda veste, kaj želite in ste pripravljeni iti skozi močnejše debate ali prepire. Če želite mir, je rešitev v naravi, meditaciji, fizičnem treningu.
Ponedeljek, 27. 4.
Ljubeče čustveno vzdušje, če boste spregledali provokacije okolja in izzive, ki jih bo dajal še zadnji dan Merkurja v ovnu, ki zvečer preide v znamenje bika. Torej boste zvečer lahko rekli bobu bob in se končno želeli pogovoriti o smiselnih in praktičnih stvareh, ki prinesejo napredek za dobrobit življenja. Razrešile se bodo nekatere zanke v odnosih, sprostile večje zavore in vaše življenje se bo začelo dogajati bolj v praktični smeri in z dolgotrajnimi rezultati.
Torek, 28. 4.
Jasno, sproščeno in skorajda revolucionarno vzdušje bo. Popolno moč boste čutili, če se boste usmerili v to, kar si želite in iskali optimizem in dobre povezave med ljudmi. Ideje bodo genialne in vznemirjenje bo veliko. Iskre bodo preskakovale, zato je pomembno, da če se ne počutite fizično najbolje, se malo odmaknite od dogajanja in se obrnite vase, v počitek in meditacijo. Danes ni dober dan za ljubezenske zmenke ali kakršnakoli dogovarjanja v tej smeri. Komunikacija ne bo pravilno razumljena in lahko nastopijo težave.
Sreda, 29. 4.
Sprostitev naelektrenih čustev iz okolja in notranja pomiritev v harmoniji bo mogoča. Izjemen dan za ljubezen, sodelovanje in podporo v odnosih. Če kdaj, potem danes kontaktirajte svojo simpatijo, še posebej, če ste samski ;) Nekatere stare negativne misli o sebi in svojem življenju boste končno lahko sprostili ter se bolj usmerili v pozitivnost življenja.
Četrtek, 30. 4.
Odlične ideje, odličen dan za vse, kar ste želeli. Zdelo se vam bo vse mogoče in z lahkoto se boste odprli svojim idejam in jih tudi primerno izrazili. Navdušenje bo veliko, tako s strani okolice, kot vaše družine. Veliko podporo boste imeli, da se čisto na novo postavite tako, kot ste si želeli. Idealen dan za obisk frizerja, saj je luna v levu in bo vsaka lepotna dejavnost na sebi imela večji in trajnejši učinek.