Astro

Tarot napoved: končno je padla tudi karta Moč, ki pomeni ozdravitev

Kristina Strašek
22. 4. 2020, 09.00
Deli članek:

Za dneve od 22. do 29. aprila so padle karte Zvezda, Pravica in Moč.

pixabay
magija

Kariera
Karta Zvezda je v resnici prava karta olajšanja, saj napoveduje umiritev nastale situacije in posledično obdobje, ki omogoča napredek, nov začetek, rast. Če pomislimo, zvezda v večini simbolizira upanje, tudi vodstvo. Nenazadnje se orientiramo po zvezdi Severnici, mar ne?
Smo v tednu, ko se stanje počasi umirja, kar pa pomeni, da se moramo začeti pripravljati na delo. Nekateri boste to lahko začeli že v tem tednu, drugi v prihodnjem. Ste pripravljeni, ali vam je karantena vzela preveč energije in elana? Mnogi ste se v tem času morali soočiti z neštetimi poslovnimi problemi, ki pa so zatresli vaše temelje. A ravno to soočanje vam je dalo tudi unikatno priložnost, da pogledate na druge možnosti, spremenite cilje, spremenite pogled in nenazadnje tudi prioritete. Poslovna sfera se bo spremenila, ste na to pripravljeni?
Do konca tedna bo treba najti svojo zvezdo, če je še niste in ji začeti slediti. Vaš trud bo poplačan, obeta se vam lahko večja nagrada. Finančno stanje se bo začelo počasi izboljševati, prišle bodo tudi nove priložnosti. Saj veste, zvezde so ves čas na nebu, a včasih jih je le težje videti. Četudi je morda vaša zvezda trenutno očem skrita, to ne pomeni, da je ni tam. Zakrivajo jo le oblaki, ki pa se bodo slej kot prej razkadili. Na vas je, da sanjam sledite tudi v času, ko je cilj očem skrit zaradi neštetih ovir.
Ključne besede:
• Upanje
• Želje
• Obilje
• Sanje
• Umiritev situacije
• Preobrat
• Obdobje plodnosti
• Nov začetek

pixabay
Čas je za soočanje z resnico, lepo in grdo ter sprejemanje pomembnih odločitev.

Ljubezen 

Za mnoge karantena nikakor ni bila mačji kašelj – pa ne le samske, ki so naenkrat ostali povsem sami, brez človeškega dotika, ampak tudi tiste, ki so v skrušenih odnosih, daleč od ljubezni. A morda je tudi zanje ravno to odboje bilo še kako nujno za nadaljnje življenje, saj jim je razkrilo, česa ni želijo in česa ne.
Karto Pravica radi povezujemo s karmo, saj po svoje nakazuje, da imajo vsa dejanja svojo posledico, ki nas slej kot prej doleti. Karma ni večno usmiljena mati, ki vas bo ujčkala ob neštetih napačnih potezah in vas reševala iz zagat, ampak nepristranski razsodnik, ki poskrbi, da je pravici vedno zadoščeno. Saj veste, vse se vrača, vse se plača, tudi v odnosih. S tem ko se počasi končuje tudi obdobje karantene, boste mnogi postavljeni pred vprašanje: kako dalje?
Karta Pravica jasno kaže, da je pred nami teden odločanja, ki pa mora biti utemeljeno. Ni več prostora za laži, oklepanja, iskanje izgovorov, prelaganje krivde, pomilovanja, manipulacije … čas je za soočanje z resnico, lepo in grdo ter sprejemanje pomembnih odločitev. Te naj ne bodo sprejete v naglici in na podlagi čustev. Vzemite si čas, da pogledate na odnose širše, iskreno in tudi ljubeče. Kaj ni šlo? Kje so se pojavljali problemi? Koliko ste tudi sami vplivali na nastalo? Si želite tako nadaljevati ali spremeniti tok? Bodite pošteni do sebe in drugih. Ne poveličujte sebe, ne ponižujte drugih … in tudi obratno. Ni vse črno in belo. Za sprejemanje pravih potez boste morali tokrat biti nevtralni.
Samski se boste v tem tednu veliko bolj spraševali o osebnih željah, pod vprašaj pa bodo postavljeni tudi površinski odnosi, ki ste jih v tem času poskušali ohraniti. Sploh tisti, ki ste bili pred tem vpeti v ljubezenske trikotnike, ste sedaj lahko dobili konkretne odgovore, kaj lahko v resnici pričakujete. Želite vztrajati ali srce odpreti tudi za druge? V situacijah se nenehno držite sami, nikar ne iščite drugih izgovorov. »Ne spusti me« zamenjajte z »ne spustim ga/je«. To seveda velja tudi za vse tiste, ki ste v zvezi in imate postrani še nekoga. Vse, kar je površinskega, bo s tem tednom postavljeno pod vprašaj.
A tisti samski, ki vseeno nimate nikogar, boste s tem tednom soočeni s sabo in svojim karakterjem. Mnogi med vami se boste začeli spreminjati. Postali boste odločnejši in posledično privlačni. Z novim znanjem boste znali presoditi, kdo je resnično vreden vaše pozornosti, časa in nenazadnje sčasoma tudi ljubezni. Odstranite plevel. Če dobro premislite, so vse slabe priložnosti bile vedno enako servirane – že poznate tiste rdeče zastavice, ki so vas nenehno na to tudi opozarjale? Kaj če bi jih sedaj začeli tudi upoštevati?
Ključne besede:
• Karma
• Iskanje resnice
• Potreba po tehtnem razmisleku
• Razum
• Poštenost
• Ravnovesje
• Nasprotja
• Posledica

pixabay
Prihaja čas, ko bomo imeli priložnost ponovno zasijati,

Nasvet tedna
Zadnja karta je karta Moč, ki pa govori tako o potrpežljivosti, kot notranjem miru, ki je nenazadnje predpogoj za srečno življenje. Govori tako o notranji moči, ki se tokrat prebuja v vseh izmed nas in nam bo pomagala skreirati najboljšo možno nadaljevanje. Na področju zdravja je izjemno priljubljena, saj napoveduje ozdravitev in povrnitev vitalnosti.
Kot ste lahko prebrali, bo tokrat teden veliko bolj pozitivno obarvan, kar pa se bo poznalo tudi na našem delovanju. Ostanite upajoči, optimistični in potrpežljivi. Prihaja čas, ko bomo imeli priložnost ponovno zasijati, tokrat celo močneje, kot smo poprej. Zaupajte sebi in svojim sposobnostim. Prevzemite vajeti življenja v svoje roke in ne padite ponovno pod pritisk monetarnega sistema. Začnite manifestirati dobro. Bili smo pahnjeni v obdobje velikih preizkušenj, a kot zgleda, bomo v kratkem že morali dokazati, koliko smo v tem času naredili tudi na sebi.