Astro

Pripravite se! 23. april in mlaj v biku - čas za priklic obilja!

Andreja Novak
21. 4. 2020, 07.00
Deli članek:

Lunin cikel močno vpliva na človeško podzavest in razpoloženje, in ker se tem vplivom ne moremo izogniti, je smiselno, da se jih začnemo zavedati in jih izkoriščati v svoje dobro.

Profimedia
nebo

Najmočnejše energije Luna oddaja ob ščipu in mlaju. Posvetimo se jim in vpijmo njihovo moč ... In pozor! Mlaj v biku nastopi 23. 4. 2020 ob 4:26. 

To je najboljši čas za sprejemanja obilja in stika z materialnimi dobrinami življenja, predstavljamo pa vam tudi najboljši način za uresničitev želenega. 

Lunin obred za priklic obilja:

-optimalni čas za izvedbo obreda je med 19. in 23. uro;

-pred tem mlajem je zelo koristno pospraviti klet in jugovzhodni del doma.

1. Pripravite lunin kotiček, lunin planer (če ga imate), pisalo, list papirja, svečo, štiri kuverte in kozarec oziroma dekorativno posodo za drobiž.
2. Stuširani in oblečeni udobna bela ali svetla oblačila se udobno namestite v luninem kotičku in si z naravno kremo s krožnimi gibi namažite predel popka, dlani in podplate. Z zaprtimi očmi počivajte in čutite sproščenost in zbranost v sebi ter razmišljajte o tem, kam bi usmerili energijo obilja, ki danes prihaja s podporo Lune in vas povezuje z blaginjo matere Zemlje. Pri tem imejte v mislih svoje osebno življenje.
3. Na list papirja zapišite vse želje, cilje, kam bi radi šli, kaj bi si radi kupili in kaj je nujno kupiti, plačati ... Nato zapisano označite po področjih, da imajo smisel, na primer: zase, za dom + položnice, za družino, za šolanje, za zabavo. Vzemite kuverte in nanje zapišite področje, za katero boste dajali denar. Za zabavo imejte kozarec za drobiž, v katerega mečete drobiž iz denarnice in ga morate obvezno vsak mesec porabiti za svoj prosti čas (lahko je za kave s prijatelji).
4. Zaprite oči, se umirite v sprejemanju energij obilja svetlobe in začutite, kako teče svetloba v te štiri kuverte in v kozarec za drobiž, nato začutite, kako se obilje širi po celotnih vaših energijah, napolni vse do roba, tudi vašo denarnico, polni energije vašega doma in na jugovzhodnem predelu se vzpostavi steber svetlobe, ki bo držal in ves čas sprejemal energije iz mrež blagostanja za vaš dom.
5. Obred zaključite, ko začutite, da ne zmorete več sprejemati. Če imate varen prostor na jugovzhodu, tja pospravite kuverte in kozarec za drobiž, sicer jih pospravite nekam v belo, da ohranjajo moč v sprejemanju obilja.