Astro

Kako se odzivate v nepredvidljivih okoliščinah glede na svoje poslanstvo?

Tina Hočevar
22. 4. 2020, 15.40
Posodobljeno: 22. 4. 2020, 15.48
Deli članek:

V zadnjih treh mesecih sem veliko opazovala ljudi okoli sebe in to, kako se odzivamo, ko smo postavljeni v nepredvidljive okoliščine.

Profimedia
čudenje

Začetek virusa sem doživela januarja v Singapurju, nato še v Sloveniji. Zanimivo je opazovati, kako se ne glede na kulturo in narodnost na okolico odzivamo podobno, a seveda vsak po svoje glede na svojo osebnost.
Seveda je naše odzivanje odvisno od ogromno dejavnikov, težko je stvari posploševati. A glede na to, da naš rojstni datum pove veliko o nas, sem želela danes deliti z vami vpogled v to, kako se odzovete v nepredvidenih okoliščinah glede na svoje življenjsko poslanstvo.

Kako izračunati svoje poslanstvo

Seštejte vsa števila svojega rojstnega datuma. Če ste denimo rojeni 26. 07. 1975, ga izračunate tako: 2 + 6 + 0 + 7 + 1 + 9 + 7 + 5 = 37. Če dobite dvomestno število, kot v našem primeru, seštejte še ti dve števili, dokler ne pridete do enomestnega števila: 37; 3 + 7 = 10. Nato pa še: 10; 1 + 0 = 1. Življenjsko poslanstvo osebe iz našega primera je torej poslanstvo, povezano z vibracijo števila ena, torej VODJA.


1: VODJA
Ker ste neke vrste pionir in greste radi v neznano in novo, so za vas stvari velikokrat nepredvidljive. V novonastali situaciji boste hitro prevzeli pobudo in sprejeli odločitve za svojo družino ali posel. Sposobni ste najti nove načine, kako se s trenutnim stanjem soočiti. Ste kreativni, zato je pomembno, da dovolite svoji kreativnosti, da se izrazi. Morda vas po koncu karantene čakajo nove priložnosti, ki bodo posledica vašega kreativnega izražanja v tem času.

2: DIPLOMAT
Nepredvidljive okoliščine vas lahko hitro spravijo v stanje zaskrbljenosti, včasih pretirane, zato je pomembno, da poskušate na situacijo pogledati karseda realno in se ne predajate strahovom. Dihajte in se sprehodite v naravi, če je le mogoče, ter berite manj novic. Po drugi strani ste vi tisti, ki boste prinesli mir v družino v tem času, saj znate prisluhniti in dati oporo, a dovolite si izraziti tudi svoje skrbi in prositi za pomoč, ko jo potrebujete.

3: GOVORNIK
Izolacija in karantena je lahko precej težka za vas, če ste doma sami. Potrebujete namreč objeme, dotike, veliko pogovorov in fizičen stik z drugimi. Če ste sami, najdite čim več priložnosti, da se pogovarjate in navezujete stike vsaj po telefonu. Če ste doma z družino in svojimi ljubljenimi, pa vam lahko trenutno stanje celo zelo ustreza, saj se lahko povežete z najbližjimi bolj, kot ste se do zdaj. Zdaj doživljate bližino, ki ste jo morda pogrešali.

4: ZAŠČITNIK
Ker imate radi stabilnost, konstantnost in mir, na splošno ne marate nepredvidljivih okoliščin, zato so se vam najprej verjetno precej zamajala tla pod nogami. A ker znate tudi zelo dobro vzpostaviti red in strukturo, to hitro naredite tudi v novih okoliščinah. Nase prevzemate bremena svoje družine, saj čutite odgovornost zaščititi jih. Morda ste celo malo prezahtevni do njih (glede upoštevanja pravil), zato je zelo pomembno, da se naučite sprostiti se in umiriti.

5: RAZISKOVALEC
Obožujete raznolikost in spremembe, zato vam je trenutna situacija na neki način nova pustolovščina. Počnete lahko ogromno stvari, za katere si prej niste vzeli časa. Pogrešate pa družbo, nove prijatelje in potovanja, zato je dobro, da poskrbite, da ostanete najbolje mogoče povezani z ostalimi, vsaj prek spleta ali telefona. Po drugi strani pa ljubite svobodo, zato se vam karantena lahko zdi kot ječa, če ne najdete načinov izraziti svojega pustolovskega in igrivega duha.

6: VIZIONAR
V sebi imate sposobnost, da v najbolj nepredvidljivih in težkih okoliščinah najdete svetlo plat. Če se znate umiriti, boste tudi tiste okoli sebe spodbudili k temu, da vidijo nekaj dobrega v nastali situaciji. Če ste vi dobro, so dobro tudi vaši bližnji. Enako je s slabim počutjem, saj z energijo močno vplivate na svoje okolje. V tem času je za vas pomembno tudi, da ste iskreni glede svojih občutkov in da ne ravnate samo tako, kot se od vas pričakuje.

7: INTUITIVEC
Ker ste že po naravi precej samotarski in potrebujete veliko časa zase in za razmišljanje, karantene morda niti ne občutite preveč. Morda vam celo ustreza, saj nihče ne zahteva od vas, da bi bili družabni, ko vam ni za to. Morda imate čas za branje in novo poglobljeno učenje stvari, ki vas zanimajo. Da bi se izognili pretirani odmaknjenosti in depresiji, je pomembno, da navežete stike s tistimi, ki jim zaupate.

8: AVTORITETA
Ker imate radi stvari pod nadzorom, ne marate presenečenj in nepredvidenih okoliščin. A ko se znajdete v novi situaciji, boste znali tudi hitro razmisliti in najti najprimernejše rešitve ter s tem pomagati tudi tistim v svoji bližini. Postavili boste pravila sebi in drugim za to, kako najbolje prestati to obdobje. Ker veliko razmišljate, je zelo pomembno, da v času karantene ostanete fizično aktivni, drugače se lahko pojavita stres in nemir.

9: PRAVIČNIK
Nepredvidljive okoliščine vam po eni strani predstavljajo izziv, saj v sebi čutite moč in sposobnost, da se soočite z marsičim, po drugi strani pa se vas trenutno stanje čustveno zelo dotakne, saj lahko včasih še pregloboko čutite žalost, strah in tudi krivico, ki se godi okoli vas. Vašo energijo in počutje bo dvignila dejavnost, skozi katero ste lahko koristni drugim. Morda je to dostava hrane ali pa pogovori s tistimi, ki potrebujejo spodbudno besedo. 

Podobne vsebine

Vaš rojstni datum ima močan vpliv celo na vaše zdravje

Rojstni datum vpliva tudi na pritok denarja

Se hitro nalezete vpliva? Za to je kriv ...

Tako vaš rojstni datum vliva na sprejemanje odločitev