Astro

Če bo srce zagorelo v strasti, se bo v prihodnjih dneh uredilo vse

Andreja Novak
17. 1. 2020, 09.00
Posodobljeno: 17. 1. 2020, 22.44
Deli članek:

Energijska napoved od 17. do 23. januarja: pred nami so dobri dnevi, če ste si vsaj malo spočili in se naravnali na svojo notranjo povezavo.

dreamstime
strast

Obilo dogajanja bo, predvsem navznoter in lahko, da boste v tem tednu dobili vsa potrebna spoznanja zase, ki vas bodo vodila v dobro življenje. Bodite iskreni do sebe, najprej do sebe in vedno do sebe. Vse ostalo se bo uredilo, postavilo na novo ali preuredilo, kakorkoli boste želeli, samo da bo v vaših prsih zagorelo vaše srce v strasti do življenja.
Petek, 17. 1.
Sproščen in dober petek za zabavo. Čez dan boste opravili veliko stvari, povezanih z ljudmi in vsi bodo lepo sodelovali, zato boste zvečer še toliko bolj sproščeni. Stast bo prišla na plano in lahko, da se bo iz mimobežnega srečanja razvilo kaj več. Ne bodite moralisti, niti preračunljivi na dolgi rok, temveč uživajte v dobri družbi in druženje se bo lahko razvijalo pozno v noč.
Sobota, 18. 1.
Čustveno aktvna sobota, ki jo je dobro preživeti v sproščeni družbi ali v naravi, da boste lahko stopili korak naprej v zavedanju in čutenju sebe. Skozi ljubezen, veselje se bodo odpirala mnoga znanstva in ljudje vas bodo videli v drugačni luči, bolj sproščeno in ljubeče. Ne odločajte pa še za spremembe na čustvenem področju, raziskujte, kaj vam odgovarja in kako bi radi živeli, če bi bilo vse mogoče.
Nedelja, 19. 1.
Lahko, da boste dobili precej odgovorov zase skozi dan. Pretirana občutljivost se bo prenehala in skozi spoznanja boste sprejeli tisto, kar je v vas najlepše. Ne izogibajte se svoji nežnosti, nič ni narobe, če ste iskreni do sebe in do svojih čustev, nikakor pa ni smiselno, da z njimi manipulirate. Dan boste tako dobro preživeli v sreči in povezanosti s sabo in ljudmi, ki jih imate radi tudi zato, ker v vas vidijo resnico.
Ponedeljek, 20. 1.
Energijsko pomemben in močen dan, ko sta Saturn in Pluton ponovno na združenih stopinjah in dajeta možnost prestopa v lahkotnejšo čustveno dimenzijo. Zaznavajte iskrenost znotraj sebe in jo po korakih tudi podelite z ljudmi, tistimi, ki so del vašega življenja. Ne dovolite si, da vas drugi potegnejo v svojo dramo, še posebej, če niste z njimi čustveno povezani. Popoldne preide sonce v znamenje vodnarja (15:55), kar bo sprostilo notranja bremena in vam dalo podporo za lahkotnost srca.
Torek, 21.1.
Čustveno zanimiv dan, ko bo notranja strast ali ljubezen zahtevala akcijo. Skozi majhne geste lahko naredite velike spremembe, zato se ne zadržujte in ne iščite izgovorov, temveč pokažite naklonjenost tam, kjer se vam srce ogreje. Možnosti za popolnoma drugačno čustveno življenje se odpirajo prav danes in v tem obdobju. Predpriprave na mlaj – mlado luno v petek se že začenjajo in v vas se prižigajo želje po spremembi, po uresničevanju novih želja, novih idej in odnosov.
Sreda, 22.1.
Zjutraj luna prestopi v kozoroga, kar ohladi današnji dan, tako čustveno kot vremensko. Nekatera še bolj sveža čustva se bodo tako prizemljila in dobro je, da jih negujete čez dan, da gredo v materijo čista in neokrnjena z energijo okolja. Venera se že počasi približuje Neptuni v ribah, kar nakazuje na odpiranje srca in zasanjano romantičnost v ljubezni.
Četrtek, 23.1.
Počasi se strast nabira v globini energij, čeprav navidezno še ni nič drugače. Kozorogova hiša še hladi in skriva vaša čustva, ki bodo do jutrišnjega večera, ko se zgodi mlaj, ravno prava, da bodo podprla novo rojstvo ljubezni v globini zemlje in podpori mlade lune. Mars počasi zagreva Venero in ustvarja iskrice v očeh in metuljčke v trebuhu. Zanimiv petek in vikend se obeta.