Astro

Konec je! Savina po sedmih letih zapustila partnerja

sj
16. 1. 2020, 16.00
Deli članek:

Še pred slabim letom sta napovedovala otroke in družino, zdaj pa je jasno, da se je ljubezenska zgodba Savine Atai in njenega postavnega Grka Giorgosa končala.

mediaspeed.net
Savina Atai in Giorgos.

Poslavljata se kot prijatelja, Savina pa pravi: »Zame razhod odnosa ni poraz.« Ampak kaj o tem menijo njene sledilke, ki so v okviru Savinine šole in drugih programov v zadnjih letih večkrat poslušale predavanja, na katerih sta zdaj že nekdanja partnerja delila tudi nasvete v zvezi z ljubezenskimi odnosi?

»To poletje je bilo zame dolg črn tunel, a sem zdaj močnejša kot kadarkoli,« nam je zaupala Savina, ki je celo tako čustvena, da pravi, da njen pekel nima konca! »Z Giorgosom sva preživela čudovitih sedem let. Ogromno sva si dala. Zdi se mi, da sva sebi in drugim največ dala ravno s tem, ko sva pokazala, da je mogoče tisto, kar je tako težko: spustiti odnos s spoštovanjem in ljubeznijo. Ni bilo lahko, a transformirala sva ga v globoko prijateljstvo in močno zavezništvo. Iz njega sem šla z odprtim srcem in globoko hvaležnostjo. Sem natančno tam, kjer si želim biti. Sva pa res povezana, še vedno se slišiva vsak dan, res se imava neskončno rada, nobene drame ni, z njegovo družino sem na zvezi … Tako da smo družina za vedno.«

Quickfoto Gr
Savina in Giorgos: lepi spomini so vseeno ostali ...

Prelomil je obljube

Savina poudarja, da razlog za prekinitev zveze ni bil ta, da si ne bi želela družine. Ampak dejstvo je, da otrok, ki jih je že nekaj let napovedovala, ne bo. Vsaj ne še zdaj. Ker se je zveza prekinila, razlog pa je očitno na strani Giorgosa, ki je med drugim na Facebooku napisal, da mu je Savina v zadnjih letih izjemno pomagala na vseh področjih življenja, da je on dal nekaj obljub, ki pa jih je v zadnjih mesecih prelomil, kar obžaluje …

Glede na obljube, ki jih je prekršil, lahko domnevamo, da se je zgodila prevara z njegove strani, kar ni nenavadno, glede na to, da sta bila zaradi dela ločena tudi več mesecev. Prav tako je logično, da je to Savino, ki je zadnje leto opisovala kot dolg črn tunel, da se ji je zgodilo vse, česar se je najbolj bala, zelo prizadelo.

S Savino in Giorgosom pa se je v najverjetneje zgodilo to, kar je v življenju pravzaprav najbolj pogosto: velika zaljubljenost ni zdržala zapletenih življenjskih okoliščin.