Astro

Ali ljudje vidijo vašo najboljšo različico sebe?

Irena Kahne, osebno srečanje: 040 309 304
20. 12. 2019, 17.00
Posodobljeno: 3. 1. 2021, 21.41
Deli članek:

To pogosto slišimo, kajne? Bodi najboljša verzija sebe. A kaj to v resnici pomeni?

par moški ženska odrasli zrela leta

Ne verjamem, da je enako, če se trudimo po svojih najboljših močeh in če dejansko smo najboljša verzija samih sebe. Razložila vam bom, zakaj.
Vse naše pretekle izkušnje so shranjene v našem umu in pripravljene, da nas vodijo v vsaki dani situaciji. Da bi res postali najboljša verzija samega sebe, se moramo poglobiti vase in preveriti vsak tak zapis iz preteklosti, ali nam v resnici služi ali nas ovira.
Nekje znotraj sebe smo nekje v preteklosti naložili zapise, ki so nam takrat bili v korist, toda to ne pomeni, da nam ti zapisi koristijo tudi danes. Prav taki stari zapisi nas lahko korenito ovirajo v našem vsakdanjem življenju in pri naših vsakdanjih opravilih, pri naših doseganjih želenih ciljev, pri iskanju smisla in pri iskanju svojega poslanstva.

Menjava zapisov
Naj vam navedem primer: Če smo se kot otrok ali mladostnik s pretvarjanjem, da smo bolni, izmuznili obveznostim v šoli, je naša podzavest dobila zapis, da če smo bolni, nam to prinaša neko korist, saj se tisti trenutek počutimo odlično, saj nam ni bilo treba v šolo. Nato pa ta zapis postane notranja navada in kar naenkrat konstantno bolehamo in ne vemo, zakaj. Zunanjega dejavnika ne najdemo, ne vemo pa, da je to bolehanje le rezultat našega starega notranjega zapisa. To bolehanje nam dejansko več ne služi, še več, ovira nas pri opravljanju stvari, v katerih danes resnično uživamo.
Da bi spremenili te notranje zapise in postali najboljša različica sebe, se je potrebno poglobiti vase in raziskati vzroke, nato te stare zapise zamenjati z novimi. Zamenjati z zapisi, ki nam danes dejansko služijo in koristijo in nikakor ne ovirajo.
Šele ko prečistimo vse te zapise, lahko postanemo najboljša verzija samega sebe.
Pomagamo si z različnimi tehnikami, predvsem pa je to popotovanje, ki zahteva nekaj časa in potrpljenja, dela na sebi. Nikakor pa se ne smemo predati in razmišljati v smeri, da smo rojeni pod nesrečno zvezdo in da nam sreča pač v življenju ni naklonjena. Vse je mogoče spremeniti, a ta sprememba se mora najprej zgoditi znotraj nas. V samih globinah naše podzavesti, kjer ležijo vsi zapisi našega življenja.
Potrebno se je samo odločiti in stopiti v akcijo!
Vsak je lahko najboljša verzija sebe, vendar je predvsem pomembno da smo najprej najboljši sami zase in sprejemamo sebe kot celoto in izjemno čudovito unikatnost.
Odločite se zase in bodite taka različica, kakršna želite biti. Izjemni ste točno taki.

Morda vas zanima podobna vsebina: Če želite biti srečni jutri, začnite na sreči delati danes