Astro

Energijska napoved od 20 do 26. 12.: do božiča bo lažje kot po njemu

Andreja Novak
19. 12. 2019, 20.55
Posodobljeno: 19. 12. 2019, 20.58
Deli članek:

Ne čakajte do božiča, da se pomirite s sorodniki, saj so ugodnejši vplivi pred tem.

profimedia
božič

Božič je lahko malo napet, saj je dan po njem mlaj in sončni mrk, kar ne bo enostavno preživeti v miru in harmoniji. Lahko boste izmerili stopnjo svojega duhovnega napredka - kolikor boste lahko ohranili notranji mir, toliko ste napredovali. Pa lepe praznike!

Petek, 20. 12.
Ne glede na to, da se bo veliko dogajalo, boste obdržali ljubečo notranjo povezavo, saj boste čutili, da se stvari spreminjajo v dobro. Optimizem boste širili povsod okoli, malo pa boste pozabili na svoj dom in na tiste stvari, ki ste si jih obljubili. No, to boste še preložili za drugih, saj se boste med ljudmi počutili tako dobro, da bo slaba vest hitro prešla.
Sobota, 21. 12.
Uživajte v optimizmu, dobrih odnosih, ki so danes izpostavljeni. Ne bo vam težko nič narediti za druge in vladala bo pozitivna povezava med vsemi. Izkoristite dan, da se pomirite s sorodniki, s katerimi ste bili v manj ljubečih odnosih, saj bodo naslednji dnevi manj primerni za to. Čutili boste ljubezen do vseh in do sveta, kar vam bo dalo podporo, da se lahko pomenite karkoli s komerkoli.
Nedelja, 22. 12.
Vse najboljše kozorogi! Danes je sonce vstopilo v znamenje kozorogov in dnevi se začnejo daljšati, kar pomeni, da se nekje v globini zemlje že začne dogajati prebujanje in podpora za vse, kar je v vas. Meditacija, druženje v dobro in razmišljanje o sebi in o tem, kam želite usmeriti svoje življenje, bo koristno.
Ponedeljek, 23. 12.
Obdržite fokus na sebi in se ne dovolite preusmerjati na druge ljudi. Lahko se trajno sprete s prijatelji zaradi neumnosti, saj boste nestrpni, utrujeni in boste želeli samo dokončati potrebne stvari in se pomiriti. Ne boste razumeli, kaj želijo drugi od vas, ker ne bo nič za razumeti. Drugim bo dovolj, da jim prisluhnete, ker pa boste tako delovno usmerjeni, boste to težko dojeli.
Torek, 24. 12.
Če kdaj, danes upoštevajte svojo intuicijo, ne glede na to, kakšne ideje vam prinese. To vam lahko pomaga dobro prebroditi naslednje dni, ki bodo polni čustvenih preizkušenj. Vse, kar vam pade na misel glede ureditve doma, reorganizacije predmetov ali očiščenja, še izpeljite, kolikor se da. Hvaležni boste, saj lahko še danes ustvarite najboljše pogoje za dobre spremembe naprej.
Sreda, 25. 12.
Božični dan, ki bo vse prej kot miren. Dan pred sončnim mrkom in mlajem bo vse v izrednem stanju. Lahko, da bodo obiski prihajali nenapovedano, da se boste zaradi prijateljev prepirali in nemir bo vladal v hiši. Tudi, če se boste izjemno potrudili, da boste mirni, bo nemir v vas in komaj boste čakali, da je dneva konec. Narava je rešitev, bodite v njej in na sprehodih kolikor je mogoče.
Četrtek, 26. 12.
Mlaj in sončni mrk sočasno! Na srečo je Jupiter čisto zraven, kar daje močno podporo novim temeljim za prihajajoče leto 2020. Podpora bo za ureditev fizičnega telesa, vaše notranje moči in stika z javnostjo. Lahko, da boste zaznali razliko v tem, kako vas ljudje vidijo, opazujejo in z vami sodelujejo. Vse se bo okrepilo.