Astro

»Ob srečanju z angelom so se mi zaradi šoka tresla kolena«

Magdalena Jankovec, osebno srečanje: 040 309 304
18. 12. 2019, 15.00
Deli članek:

Moja prva izkušnja z angeli se je zgodila, ko sem nekega turobnega zimskega dne vozila z avtom otroke proti domu. Bliskalo se je, strele so švigale in v nekem trenutku sem zaprosila angele, da me varno pripeljejo domov - in naenkrat sem ob poti zagledala zlati steber.

DK
Magdalena Jankovec

Šokirana sem bila nad to pojavo, ki se je pojavila od nikoder. V tistem trenutku je moje telo postalo popolnoma mirno in brez strahu sem pripeljala do doma.
Druga izkušnja je bila, ko sva s hčerko šli s pogreba, med katerim je zapadlo preko trideset centimetrov snega. Prav posebnega strahu, ki bi me zaradi neugodnih razmer na cesti hromil, sprva nisem občutila, saj sem imela kar dober avto, a stiska in neugodje zaradi nevarnosti sta me vseeno, kilometer za kilometrom in vse močnejšim sneženjem, vse bolj prežemala. In kar naenkrat mi je hčerka rekla: »Mamica, midve nisva sami v avtu.« Začutila sem sapo in dotik na mojem vratu in rokah. Ob tem se nisem ustrašila, ampak sem se povsem umirila in srečno prišla do Kalc. Vedela sem, da je angel z mano, kolena pa so se mi tresla od šoka zaradi prisotnosti teh čudovitih bitij luči.
Različne oblike
Jaz mislim in tudi vem, da so angeli oblika energije, ki se lahko po želji spreminjajo in pojavljajo v stanju, ki je najbolj primerno, da se neko delo opravi. Kadar angeli delajo z ljudmi, se lahko pojavijo kot ljudje, da nas ne bi na smrt prestrašili. To pomeni, da se lahko pojavijo kot pripadniki katerekoli rase na svetu in kot moški ali ženske. Angele boste videli in jih vizualizirali takšne, kakršne si predstavljate in takrat, ko jih morate videti.
Moji čudoviti srečanji z angeli sta me pripeljali do tega, da sem začela angelske energije raziskovati in mi je prišla na pot Diana Cooper, ki je svetovno znana strokovnjakinja za delo angelskimi energijami. Naredila sem šolanje za nadangelske terapije in priklic angelov. Dolgo let sem delala z energijo Rafaela in ko se pojavi v avričnem polju, je čudovite smaragdne zelene barve. Arhangel Mihael se pojavi v temno modrikasti barvi. Mihael na pomaga, kadarkoli je potrebno, da nekaj razrešimo in se nečesa osvobodimo ...
Rafael je naš zdravitelj
Vsi imamo angela varuha ob sebi in ljudje največkrat pokličejo angela varuha. Prav zanimivo je, koliko čudežev se je zgodilo ljudem, ko jih je angel rešil iz čudnih okoliščin in je to za naše dojemanje resničnosti prav nerazumljivo.
Če želite delati na svojem zdravju, je Arhangel Rafael edini angel, ki pomeni zdravilec, zdravnik ali ranocelik. In v strogem prevodu bi Rafael pomenilo 'Sijoči zdravilec'. Rafaelovo delo je tudi zdraviti zemljo in z njegovo pomočjo zemlja varuje in hrani človeštvo. To vključuje energije ljubezni, veselja, svetlobe, molitve, sočutja in časti, Rafaelova glavna naloga je odpravljati šibkost, bolezen in neravnovesje pri vse zemeljskih otrocih.
Priporočam vam, da prikličete Arhangel Rafaela, da bo delal na vašem zdravju in se mu samo prepustite.

Podobna vsebina: "Sem živ dokaz, da se srčne želje uresničujejo"