Astro

Horoskop za torek, 17. decembra

Andreja Novak / Dobra karma
17. 12. 2019, 06.26
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Spoznanje, da ne bo šlo kar tako, z lahkoto, da se bo potrebno potruditi za svoje cilje, bo danes dragoceno. Naredite red na svoji delovni mizi in se usmerite v jasne cilje glede vsega, kar želite doseči.

Bik  
Želeli boste eno, izrazili pa drugo. Nikakor ne boste prišli do prave harmonije v sebi, če boste to počeli tako pogosto. Šele zmeda in kaos vas spomni na to napako, zato razmislite, če res še to potrebujete.

Dvojčka  
Če ne boste imeli v teh dneh jasnega časovnega načrta, vas bodo bližnji in sodelavci čisto posvojili za svoje opravke. Koristno je, da ostanete zvesti sebi in svojemu načinu delovanja, da ne boste na koncu ostali brez vsega.

Rak  
Zbrali se boste in dali vse od sebe, da dokažete okolici svojo stabilnost in delovnost. Vse vam bo šlo kot po maslu, zato boste zadovoljni, a vseeno se ne boste pretirano veselili, saj imate občuteke, da ste šele na pol poti. Res je.

Lev   
Razdvojeni boste na izpolnjevanje želja svojim bližnjim tako, da boste popolnoma pozabili na svoje in se spomnili na to šele, ko bo prepozno. Lahko, da boste zamudili priložnost za povišico ali neko večje darilo.

Devica  
Poskušali boste pozabiti na vse nelagodje, v katerega vas določeni ljudje spravljajo, a ne bo enostavno. Mogoče je boljše, če se enostavno pogovorite o stvareh, ki vas mučijo in najdete skupen jezik.  

Tehtnica  
Iz ozadja boste spemljali dogajanje in prav nič se vam ne bo mudilo stopiti naprej. Pustili boste vsem do besede in si celo dovolili izginiti iz prizorišča, ko boste imeli dovolj vsega. Začuda ne boste občutili prav nič krivde, napredujete!

Škorpijon  
Danes se boste težko pomirili, saj vam bo vse okoli vas šlo na živce. Ne glede na to, kam boste šli, s kom boste govorili, povsod bo nekaj narobe. Zato je mogoče najbolje, da se izolirate in naredite tiste stvari, za katere morate biti sami.

Strelec   
Občutljivi boste in čustveni, zato danes  ne izzivajte v javnosti ter se ne izpostavljajte, saj lahko, da boste pretirano čustveno odreagirali, kar bo presenetilo vse okoli vas. Navajeni so namreč, da vi vse prenesete brez težav.

Kozorog   
Zbrali boste voljo, pogum in moč  za korake v smer, kjer ste se dolgo obotavljali. Ljubezen vas bo pri tem podpirala, vendar ne računajte na takojšen uspeh, bo pa se dogajalo v pravo smer, zato ne odnehajte.

Vodnar  
Želeli boste vse narediti naenkrat in veliko vam bo zares uspelo. To vam bo dalo voljo in pogum za naprej. Znali boste tudi druge odlično motivirati, zato današnji dan preživite čimbolj delovno.  

Ribi  
Odličen dan za napredek, napredovanje v poslu ali očeh javnosti. Kakrkoli morate storiti danes, boste z velikim uspehom, posledično boste dobili veliko časti in podpore od okolja. Zato se danes ne skrivajte, temveč izpostavite to, kar ste in kar počnete.