Napoved

Horoskop za petek, 5. aprila

W.Y.
5. 4. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Za svoje opravke in zamisli boste potrebovali veliko več časa kot običajno. Zavedate se, da je pred vami še dolga pot, tudi do zadeve, ki je povezana z vašo ljubeznijo.

BIK
Danes boste spoznali, da je začetek polovica opravljenega dela. Večerne ure nosijo tudi vznemirjenje in živčnost, vendar kar pogumno preko tega.

DVOJČKA
Danes bodo želje in stvarnost na nasprotnih bregovih, kar vam ne bo všeč. Ne čudite se, če boste kljub želji po resni zvezi, pritegnili osebe nasprotnega spola, ki vam bodo naklonjene bolj prijateljsko.

RAK
Sebična in aktivna energija bo danes za vas precej velik izziv. Življenje bo od vas zahtevalo spremembe, ki pa vam tokrat ne bodo popolnoma pisane na kožo.

LEV
Dokončajte pomembnejšo zadevo, saj se boste le tako znebili zoprnega občutka krivde. Ne navdušuje vas, da se nekdo nikakor ne odloči in ne zjasni glede odnosa.

DEVICA
Skoraj vse, s čimer se boste danes srečali, bo precej skrivnostno in nedorečeno. Občutek boste imeli, kot da se nekatere stvari dogajajo mimo vas, kar vas bo razjezilo.

Vas zanima horoskop, kaj napovedujejo zvezde in števila? Potem je Festival ezoterike, astrologije in numerologije pravi za vas!

Petisvet.si
ps

Celoten program in urnik lahko preverite >>>TUKAJ!

Vstopnice pa si lahko zagotovite na prodajnih mestih in spletni strani Eventim, bencinskih servisih Petrol, poslovalnicah Pošte Slovenije, spletni strani www.petisvet.si ali pa kar na brezplačni telefonski številki 080 6116!

TEHTNICA
Končno se vam odpirajo ugodnosti in vaša naloga bo, da jih popeljete do konca. Dan bo nekoliko nenavaden in poln izzivov, ki vas bodo prebudili. Vaša ideja ali zamisel bo uslišana.

ŠKORPIJON
Vse gre tokrat po načrtih, posebno na poslovnem področju. Ljubezen je sicer nekoliko v senci, saj trenutno niste povsem pripravljeni na večje spremembe s partnerjem.

STRELEC
Vsega ne zmorete spremljati, upoštevajte pa potrebe drugih ljudi, saj vam želijo le pomagati. Razburljivo bo, saj si boste po eni strani močno želeli zbližanja, po drugi strani pa boste želeli mir.

KOZOROG
Končno se vam odpirajo ugodnosti in vaša naloga bo, da jih popeljete do konca. Dan bo nekoliko nenavaden in poln izzivov, ki vas bodo prebudili. Vaša ideja ali zamisel bo uslišana.

VODNAR
Imate še nekaj pomislekov, zato boste novo poslovno ali zasebno zadevo znova prestavili. V resnici ne obstaja preveč razlogov za zaskrbljenost, morda bi morali le biti bolj odločni.

RIBI
Podjetna energija današnjega dne bo spodbujala voljo za konkretno uresničevanje lastnih ciljev. V odnosih z domačimi je lahko več napetosti, povezanih z dediščinami.