Napoved

Horoskop za četrtek, 4. aprila

W.Y.
4. 4. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Niste odgovorili na nekaj sporočil ali vprašanj in to nekomu ne bo všeč, zato boste deležni kritik. Ne iščite krivde pri drugih, temveč se soočite s svojimi napakami.

BIK
Ljubezen bo tokrat gonilna sila, kar vam bo zelo všeč. Nikoli si ne bi mislili, da vas bo partner znal tako lepo presenetiti. Samski pa lahko spoznate nekoga, ki bo buril vašo domišljijo.

DVOJČKA
Danes boste deležni več energije, toda tudi več napetosti, saj se vam bo ves čas kopičilo delo. Nikakor pa ne pozabite tudi na športno aktivnost, ki bo ohranila vaše zadovoljstvo.

RAK
Več ljubezenske sreče vas čaka, zato bodite odprti zanjo. Kmalu se vrneta iskrenost in strast. S pomočjo pozitivnih vplivov boste končno zadovoljni z vašim partnerskim odnosom.

LEV
Naenkrat se boste spomnili tistega, kar bi moralo biti že dokončano, kar vam prinaša plaz skrbi. Bolj so vam pisane na kožo situacije, ko lahko prevzamete pobudo.

DEVICA
Danes bo idealen čas za pomembne odločitve na ljubezenskem področju saj vam bodo planeti pričarali veliko bolj realno in jasno sliko. Ko se boste odločili, si boste oddahnili.

Vas zanima horoskop, kaj napovedujejo zvezde in števila? Potem je Festival ezoterike, astrologije in numerologije pravi za vas!

Petisvet.si
ps

Celoten program in urnik lahko preverite >>>TUKAJ!

Vstopnice pa si lahko zagotovite na prodajnih mestih in spletni strani Eventim, bencinskih servisih Petrol, poslovalnicah Pošte Slovenije, spletni strani www.petisvet.si ali pa kar na brezplačni telefonski številki 080 6116!

TEHTNICA
Načrti se bodo stopnjevali, kar vas bo v notranjosti strašilo. Ugotovili boste, kaj vas veseli in naredili prerez, ter se usmerili v tisto, kar vam prinaša napredek.

ŠKORPIJON
Naenkrat se ne morete odločiti, toda nikar ne zavlačujte, saj bi se tako le zapletli. Marsikaj preveč analizirate, namesto da bi se prepustili prvemu občutku.

STRELEC
Sledili boste sebi in ker ste prilagodljivi vam to ne bo težko. Vpliv planetov bo okrepil željo resnici, tako lahko na delovnem mestu ohranite ravnovesje in skladnost.

KOZOROG
Združili boste moči in se usmerili v razčiščevanje odnosa. Popoldne vam bo nekdo ponudil paleto dobrih iztočnic, harmonije in dinamike, kar bi bilo smotrno sprejeti.

VODNAR
Prepričali se boste o resničnosti določenih govoric, ki vas plašijo. Ne gre za velike težave, temveč le za nerazumevanje zaradi različnih ciljev in prioritet.

RIBI
Pričakujte manjše spremembe, predvsem na čustvenem področju. Vse kar ste do sedaj ocenjevali za idealno, se lahko izkaže za bolj neugodno. Danes bodo spremembe zamajale tla pod nogami.