Napoved

Horoskop za ponedeljek, 4. junija

W.Y.
4. 6. 2018, 06.27
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN- Znova boste skušali prikriti svoja čustva do partnerja, a ogenj v očeh vas bo izdal. Preprosto se spustite v pogovor in lažje vam bo. Uspešni boste tudi pri poslovnih novostih.

BIK- Samskim se v današnjem dnevu obeta nekaj novega. Želite si več zanimivih dogodkov, zato boste morali sprejeti tudi nove pogoje. Zanimiva bo sredina dneva. Odnosi z najbližjimi bodo napeti.

DVOJČKA- Bodite previdni! Vaše fantazije lahko danes postanejo resničnost, lahko se vam izpolnijo vse vaše želje. Le na poslovnem in finančnem področju poskusite biti bolj previdni.

RAK- Dinamični in odločni boste. Razmišljali boste hitro, se znali se boste tudi postaviti zase. V prostem času se sprostite v družbi prijateljev, ki vas bodo spravljali v dobro voljo.

LEV- Strah, da bi vas negativen odgovor prizadel, je povsem odveč. Bodite bolj samozavestni in verjemite vase in v svoj napredek. Ne pozabite pa na dogovore z prijateljem.

DEVICA- V drugi polovici dneva boste nekoliko lažje zadihali in si sprostitev poiskali tam, kjer ste najraje. Danes ne boste imeli časa za razmišljanje o denarnih zadevah, vseeno pa bodite preudarni.

TEHTNICA- Veliko možnosti imate pri tisti simpatiji, ki vam že nekaj časa hodi po glavi. Vezani boste od partnerja želeli neke odgovore, a boste malo razočarani, ker se o tem ne bo pripravljen pogovarjati.

ŠKORPIJON- Pri delu vas zanimajo vse podrobnosti, in prav to je edina pot do uspeha. Lahko se odpravite na pot, po možnosti v družbi zelo dobrih, iskrenih prijateljev.

STRELEC- Obstaja možnost, da obnovite prijateljstvo iz preteklosti. Izkoristite vsak dragocen trenutek za gibanje na prijetnem družabnem vzdušju, ki vas bo razveseljevalo.

KOZOROG- Partnerju ne boste znali povedati, kaj hočete, vendar bo kljub vsemu uganil, katere želje so vam trenutno najpomembnejše. Hvaležni mu boste za razumevanje.

VODNAR- Paziti boste morali na ton svojega glasu. Menili boste namreč, da so vaše besede in razmišljanja prava resnica, kar pa ne bo všeč ljudem okoli vas, saj je to žaljivo za njih.

RIBI- Ne obžalujte odnosa z osebo, ki se je trenutno oddaljila od vas. Za zdaj ne moreta najti skupnega jezika. Premislite o določenih zadevah, ki bi jih najraje pozabili.