Napoved

Horoskop za nedeljo, 3. junija

W.Y.
3. 6. 2018, 06.24
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia

OVEN- Nekaj boste povedali zelo jasno, zato si lahko obetate uspeh. Minilo je že precej časa, odkar ste bili tako neposredni. Poskusite pomagati prijatelju, ki je še vedno neodločen.

BIK- Kljub zaposlenosti bo ljubezen v današnjem dnevu visoko na lestvici vaših zanimanj, vendar zaradi prenapetosti ne boste uspeli tako uživati, kot si želite.

DVOJČKA- Prednost, ki ste si jo pridobivali, bo tekom današnjega dne začela kopneti. Če ne boste takoj spremenili taktike, vas bodo tekmeci kmalu prehiteli.

RAK- Vse se razpleta na pravi način, čeprav zelo počasi. Tudi v ljubezni in v prijateljstvu lahko pričakujete presenečenja, posebno po sporočilu, ki bo pomenilo prelomnico v vajinem odnosu.

LEV- Nekaj prijetnega vas čaka vi pa oklevate in si ne upate narediti prvega koraka. Zaupajte svojemu srcu, doslej vam je še vedno vsekakor dobro svetovalo.

DEVICA- Z nekaj zbranosti in poguma ter spretnosti v komunikaciji boste z lahkoto dosegli to, da vam bo okolica jedla z dlani. Prilagodite se na energije, ki prihajajo.

TEHTNICA- Zanesite se predvsem na lastne sposobnosti in videli boste, da se bodo zadeve pozno popoldne zasukale v vaš prid. Sprva boste kar nekako neodločni.

ŠKORPIJON- Dosegli boste skoraj vse, kar boste želeli, ostalo pa bo vprašanje, ali boste sploh zadovoljni. V neki stvari se boste morali odločiti precej na hitro.

STRELEC- Begal vas bo dolgčas, pogrešali boste drobne prepire, ki so netili strast v odnosu. Ko postanete v ljubezni malenkostni, sonce kar preneha sijati.

KOZOROG- Tudi danes je vaše počutje izredno spremenljivo in se hitro premikate z ene stvari na drugo. V ljubezni ne čakajte predolgo, temveč čim prej poiščite nekoga, ki vam je še naklonjen.

VODNAR- Borite se z svojim vzkipljivim značajem, v vas je ogromno tleče jeze, občutek hude bolečine. Spustite ljubezen k sebi, kajti to vas lahko reši morečih, bolečih odnosov na vseh področjih.

RIBI- Na vprašanja odgovarjajte danes konkretno in odločno, ker samo tako boste dosegli uspehe. Poskrbite za dobro počutje in pojdite med prijatelje.