Napoved

Horoskop za soboto, 2. junija

W.Y.
2. 6. 2018, 06.20
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

OVEN- Bodite pozorni, da boste vse finančne obveznosti skozi današnji dan sproti pokrivali. Lahko se vas loti prehlad, a ne bo hujšega, če se boste pravočasno zaščitili.

BIK- Ta vikend bo znanje imelo moč. Poiščite veliko informacij, pozorno opazujte in poglobite svoje razumevanje. Zvečer pa si privoščite nekaj zabave v odlični družbi.

DVOJČKA- Težko boste ignorirali ali se upirali ustvarjalni in dinamični energiji, ki se bo nahajala okoli vas. Morda boste prejeli tudi kakšna manjša darila, ki vas bodo razveselila.

RAK- Z vikendom prihaja velika priložnost v ljubezni in v nadgradnji vajinega razmerja. Trenutno sijete, pokažite to tudi navzven, saj vas nekdo ves čas opazuje in pričakuje odziv.

LEV- Naučite se sprejeti ljudi takšne, kakršni so. Prikrita negativnost vam ni v pomoč niti podporo. Ljubosumnost vam lahko uniči veliko lepih situacij, ki prihajajo zvečer

DEVICA- Pomembno bo občutiti čustveno toplino v neki družbi. Obojestranski interes za skupen korak pa predstavlja dovolj dober povod za ljubezensko srečo in osebno rast.

TEHTNICA- Če si želite premika naprej, bo konec današnjega dne primeren za sprejemanje odločitev. Postavite se za svoje želje. Za vikend vas bo navdihnilo manjše potovanje ali nova izkušnja.

ŠKORPIJON- V naletu strasti in dileme, široko odprite oči in se zazrite v svoje srce. Ljubezen ima največjo moč, če ste dovolj iskreni in verjamete v svoje občutke. Hranite pozitivno usmerjenost.

STRELEC- Samski strelci boste občutili spremembe. Več kot odlična priložnost se vam bo pojavila, da boste uživali z osebo, ki vam pomeni več, kot si upate priznati. Čutite strast!

KOZOROG- Okrog poznega popoldneva se potrudite, da bi nekaj spravili v pogon, kozmična energija namreč ustvarja nekaj megle. Morda boste morali samo počakati, da se stvari razjasnijo.

VODNAR- V današnjem dnevu prihaja velika verjetnost, da boste deležni strmenja iz oči v oči. Vseeno pa imejte razumna pričakovanja, drugače boste podlegli sijaju in ne dejstvom.

RIBI- Naklonjenost z strani prijatelja prinaša občutek nenadne sreče, presenetljive novice stalnost in sigurnost. S tem se ozdravlja vaš vzorec samouničevanja.