Napoved

Horoskop za četrtek, 19. aprila

W.Y.
19. 4. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN -Včasih je najbolje, da prisluhnete nekomu, ki ga ne srečujete pogosto, čeprav ste prepričani, da živita v različnih svetovih. Lahko vam odpre nove možnosti. Tudi pri delu pozor, da nečesa ne bi preprosto izpustili.

BIK - Med pogovorom s šefom, sodelavcem ali ljubljeno osebo boste lahko povedali vse, kar vam leži na srcu. Znali boste spretno obračati besede in doseči, da vas spoštujejo.

DVOJČKA - Nekdo vam je izredno naklonjen, kar bo jasno tudi, ko se bosta pogovarjala o skupnih ciljih. Odpravite se na pot, ne čakajte več. To bo sijajna priložnost, da se otresete starih obrazcev in navad.

RAK - Zastavili si boste nekaj konkretnih ciljev. Tako delate najbolje in se tudi počutite na vrhuncu moči in navdušenja, posebno če se vam odpira možnost, da bi ob nekem srečanju združili prijetno s koristnim.

LEV - Z vsem se boste spoprijeli še lažje kot v preteklih dneh. Zato boste spet optimistični, tudi kar zadeve pravne posle ali izpite. Ob druženju s somišljeniki bo oživelo nekaj starih, tudi drznejših zamisli.

DEVICA - Bodite pozorni, da zaradi oklevanja ne boste zamudili čudovite priložnosti. Marsikdo se zanaša na vašo presojo in čaka, da boste naredili prvi korak.

TEHTNICA - Dober spomin vam znova pomaga, posebno ob nenačrtovanem poslovnem ali zasebnem srečanju, ko bo vse potekalo izredno hitro. Razmišljate pozitivno, čeprav boste sprva previdni in zadržani.

ŠKORPIJON - Danes nikar ne hitite, saj boste imeli več kot dovolj časa, da boste opravili vse, kar si boste zadali. Četudi se vam ne bo zdelo tako, vedite, da se bo na koncu vse pravočasno izšlo.

STRELEC - Nekdo je povzročil pravo zmedo, ko je hotel dokazati, da lahko opravlja vaše delo. Vskočite, preden se bodo stvari tako zapletle, da boste potrebovali pomoč.

KOZOROG - Najraje bi videli, da bi nekdo poskrbel za vas, a bo za vas zelo pomembno, da boste sami opravili s tem izzivom. Znebite se bremena, ki vam otežuje vašo pot do zmage.

VODNAR - Poskusili si boste razložiti, dojeti, kaj se je pravzaprav zgodilo, posebno glede osebe, ki očitno razmišlja drugače. Premislite, morda ima celo prav. V službi bo nekaj sitnosti, povezanih s financami.

RIBI - Med opazovanjem drugih se boste zelo veliko naučili. Svoje mnenje boste znali podati na tak način, da naposled ne bo nihče užaljen. Prijatelji vas bodo podpirali.