Napoved

Horoskop za sredo, 18. aprila

W.Y.
18. 4. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Nikakor se ne morete sprostiti in zaupati. Niso vam preveč všeč določeni nezanesljivi ljudje, posebno njihovi odzivi pri opravljanju težjih nalog. Nikar pa ne zapostavite partnerja.

BIK - Danes boste malenkost zbegani, občutili pa boste tudi nemoč, kar bo posledica vpliva Lune. Če boste morali ravno danes sprejeti kakšno pomembno odločitev, bo možno, da se boste odločili napačno.

DVOJČKA - Pripravite še nekaj konkretnih argumentov, posebno če ste se pred kratkim udeležili določenih kočljivih situacij v delovnem krogu. Počakati morate na nove informacije, čeprav precej nestrpno.

RAK - To bo idealen dan za podvige, tako ob delu kot ob fizičnih dejavnostih na prostem. Pripovedovali vam bodo nečem, kar je bilo do zdaj le del vaših sanj, toda počasi se lahko dejansko uresniči.

LEV - Z nekom boste zadržani. To ni po naključju, saj imate konkretne razloge, vendar vseeno pazite, da ne bi trajalo v nedogled. Ne rešujte stvari le prek sporočil, temveč pokažite več odločnosti.

DEVICA - V središču pozornosti bodo družinske zadeve, vendar v službi ne bodo brezmejno razumevajoči glede tega. Poiskati boste morali zasilen kompromis, ki vas bo vodil v boljše počutje.

TEHTNICA - Danes boste čustveno precej hladni, kar bo najbolj občutil kdo drug kot pa vaš partner. Poleg tega pa vas bo v notranjosti razžirala neka skrb, zaradi česar boste še bolj odtujeni.

ŠKORPIJON - Čeprav ste bili postavljeni pred visoke zahteve, ne boste občutili posebnega pritiska. Malo zaradi sreče, pa tudi zaradi izkušenj, bo rezultat konec dneva ugoden.

STRELEC - Ljubezenske zvezde bodo radodarne, posebno če že dolgo čakate na neko srečanje. Vzpostavljeno bo premirje. Le v karieri se preveč obremenjujete z nečim, kar boste opravili hitro.

KOZOROG - Še pred kratkim se je zdelo, da prav nič ne more iti narobe. V zadnjem trenutku pa se bo vendarle pojavilo nekaj izzivov, ki vam bodo načeli živce, vendar jih boste premagali.

VODNAR - V družbi boste priljubljeni. Razumeli se boste le s tistimi, ki so vam resnično podobni in vas poznajo. Zato ne izgubljajte niti trenutka dragocenega časa, uporabite svojo energijo.

RIBI - Danes boste pod vplivom nekih negativnih učinkov, kar vam bo še posebej v drugi polovici dneva povzročilo marsikatero težavo. Pazite, kaj boste govorili in kako se boste odzivali na besede nekoga.