Napoved

Horoskop za ponedeljek, 16. aprila

W.Y.
16. 4. 2018, 06.31
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Tako v ljubezni kot doma ste si sami krivi, če se stvari ne premikajo tako hitro, kot bi radi. Niste storili prav vsega, da bi napredovali. Vsekakor pa je še dovolj časa, da popravite nekaj podrobnosti.

BIK - Namesto da se obremenjujete za druge in rešujete njihove težave, se osredotočite na priložnost, ki vam je bila ponujena. Zdi se, da se izmikate zelo pomembni odločitvi.

DVOJČKA - Trudili se boste, da bi pospešili določene postopke, na katere naj ne bi vplivali. Z nestrpnostjo si utegnete nakopati dodatne težave ali manjši konflikt.

RAK - Poslovna situacija vam odpira nekaj novosti in očitno je, da še ni izrečena zadnja beseda! Misli vam tavajo precej nepredvidljivo. Posvetovati se morate tudi z drago osebo.

LEV - Obdajali vas bodo dvomi in obveznosti, poleg vsega pa boste imeli polno skrbi. Vendar pa situacija ne bo tako grozna, kot se bo morda zdelo vam.

DEVICA - Danes boste imeli najboljše možnosti za napredek na poslovnem področju. Dobili boste nove delovne izkušnje, sodelovali boste s tujino in uvedli najrazličnejše novosti.

TEHTNICA - Z lahkoto se boste danes usmerili v delo in svoje podvige, ki pa bodo od vas zahtevali zbranost in prodornost. Največ sreče boste imele mlajše tehtnice.

ŠKORPIJON - Potem ko ste vložili ogromno truda v to, da so se stvari začele premikati, si boste premislili in v zadnjem trenutku boste želeli nekaj spremeniti. To ne bo ravno najboljša ideja.

STRELEC - Večino obveznosti boste opravili pred rokom, poleg tega pa se bodo strasti pomirile tudi na ljubezenskem področju. Prevzela vas bo romantika, poskrbite za prijetno družbo.

KOZOROG - Poslovite se od stvari, ki jih ne potrebujete več, pa naj gre za predmete, odnose ali pa tudi vaša prepričanja, ki vam v tem trenutku zapirajo pot do napredka.

VODNAR - Izbirali boste med dvema možnostma, ki vam bosta vsaka po svoje pisani na kožo. Pri odločitvi boste dali razumu prednost pred čustvi. Ne obžalujte svoje odločitve.

RIBI - Zavrnili boste neko ponudbo, ki se ne bo skladala z vašim moralnim čutom. Raje boste vztrajali pri metodah, ki niso sporne, pa čeprav bodo zahtevale več truda.