Astro

Horoskop za sredo, 7. marca

W.Y.
7. 3. 2018, 06.35
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

OVEN - Najprej boste zagnani v poslovnih odločitvah. Svojo energijo usmerite v ljubezenske načrte, ki ste jih po zaradi pomanjkanja časa zapostavili. Za trenutek vas bo zmotil nekdo, ki vam ni podoben.

BIK - Poskrbeti morate za nekaj, kar vas ne navdušuje preveč in ovira vaš napredek. Konec dne vam bo nekoliko lažje, posebno glede odločitve, ki zadeva dobrega prijatelja.

DVOJČKA - Potrebno bo sestopiti na realna tla in se soočiti z računi, plačati svoje obveznosti in skrbeti za napredek. Vaše življenje se počasi umirja in dobiva boljšo obliko.

RAK - Ne zastavljajte si preveč vprašanj, saj vas lahko vse skupaj zmede. Rešitev prihaja takrat, ko se boste sprostili in tehtno razmislili o vsem skupaj. Nenavadne zadeve vam bodo všeč.

LEV - Nekaj nenavadnega vas danes izredno mika. Vsekakor ni prepozno za kakšno boljšo potezo. Popoldne pričakujte zanimivo sporočilo, ki vas bo znova spravilo v boljšo voljo.

DEVICA - Vse se hitro spreminja, zato pazite glede pomembnih zadev in zmanjšajte svoje nerealne ambicije, ker vas trenutno le ovirajo. Če se ne boste nadzirali, se boste znašli v konfliktih.

TEHTNICA - Čustva vas zopet presenečajo, saj se dogajajo čudne stvari, ki bodo v vas sprožile nemir. Pripravljeni se boste boriti bolj intenzivno, kar vas bo popeljalo v zadovoljstvo.

ŠKORPIJON - Zopet se obremenjujete brez potrebe in pravega razloga. Naredili ste vse, da bi izboljšali svojo situacijo, sedaj pa lahko samo še čakate, da se kolo usode počasi zavrti v vašo smer.

STRELEC - Danes ne bo časa za premor ali počitek, čeprav boste po njem hrepeneli. Nekaj stvari se lahko zakomplicira, vendar ohranite mirno kri in se raje posvetite čustvenim napredkom.

KOZOROG - Danes vam bosta na razpolago dve različni rešitvi, ki bosta popolnoma različni. Spremenite načrte, če smatrate, da potrebujete spremembe in ne bodite žalostni.

VODNAR - Dogajale se bodo zadeve, na katere ne boste imeli večjega vpliva. To vas bo spravljalo ob živce, zato si naredite rezerven načrt, ki vas lahko reši tudi pred zadrego.

RIBI - Nadaljujte tako kot ste začeli, kar zadeva napovedane novosti, se vam ni potrebno bati. Ostanite diplomatski ter samozavestni, posebno na poslovnem in študijskem področju.