Napoved

Horoskop za ponedeljek, 5. marec

W.Y.
5. 3. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Ne ozirajte se na tiste, ki vam določajo tempo, namesto da bi jih imeli pod nadzorom in si vzeli čas še za kaj drugega. Nestrpni boste, saj vas bo nekdo ves čas priganjal.

BIK - Ukvarjali se boste predvsem sami s sabo, še posebej v dopoldanskih urah. Morda bi bilo dobro, da bi začeli razmišljati o drugačnih prijemih in spremembah.

DVOJČKA - Zamišljeni se boste spoprijeli z neko nalogo, ki ne sodi v vaše najljubše področje. Začnite postopoma, da boste lahko sledili in pripeljali vse skupaj do dobrega zaključka.

RAK - Določena pravila in pogoji vas le dodatno utrujajo, zato se postavite zase in vztrajajte pri svojih smernicah. Čas je, da se učite na napakah, ter da napredujete na osebnem področju.

LEV - Situacija, ki ste si jo vzeli k srcu, bo stekla drugače kot ste predvidevali. Dojeli boste, da so imeli prav tisti, ki so vas opozarjali, da ostanete previdni ter da gledate izključno nase.

DEVICA - Današnji dan bo nosil s sabo nenadna odkritja in hiter razvoj dogodkov. Pri pogovorih boste odprti in direktni, zato si lahko obetate spremembe, predvsem v službi.

TEHTNICA - Priznajte svoje napake in ne bodite malenkostni, ko komentirate druge. Ljubezen se bo znašla v vzponih in padcih, med katerimi boste poskušali najti pravo pot.

ŠKORPIJON - V današnjem dnevu lahko mimogrede zaidete v težave in si nakopljete skrb za nekoga, ki ima večje težave, kot jih vi lahko prenesete. Namesto da se smilite sami sebi, dvignite glavo.

STRELEC - Srečanje prihaja z zamudo in zato ste že izredno nemirni, nestrpni in nezadovoljni. Naglost in impulzivnost vas ne vodita nikamor zato se umirite in poglobite vase.

KOZOROG - Na osebnem področju se nikakor ne morete zbrati in poglobiti. Razlog je v tem, da nenehno razmišljate o nekom, ki vam ni najbolj naklonjen. Ne izgubljajte časa.

VODNAR - V dopoldanskih urah boste pesimistični, zato danes ne boste najbolj zaželena družba. Za slabo voljo boste namreč odgovorni sami, zato nikar ne obremenjujte z njo še okolice.

RIBI - Ljubezen bo danes postregla s presenečenji, ki bodo zahtevala pozornost. Pokazale se bodo odlične priložnosti, zato bo treba vklopiti razum in se nanje čim prej odzvati.