Napoved

Horoskop za petek, 2. marca

W.Y.
2. 3. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - S kančkom poguma in samozavesti vam bo uspelo, posebno na poslovnem področju ali v umetniških dejavnostih. Potrudite se da boste v težavah pomagali svojemu prijatelju.

BIK - Dogaja se nekaj, kar vas vznemirja in jezi. Situacija se bo slej ko prej rešila, zato se ji ne izogibajte. Pazite danes na način svoje komunikacije, da nekoga ne užalite.

DVOJČKA - Pred vami je produktiven dan, poln prijetnih občutkov in razigranosti. Do partnerja boste ljubeči, kar bo pomagalo pri urejanju težav, ki se kopičijo v vajinem odnosu.

RAK - V ljubezni se končno prebujate, s predlogom, ki bo prebudil speča čustva. Naredili si boste odličen načrt, ki vas bo usmerjal v uspeh in veliko bolj sproščeno življenje.

LEV - Samostojni boste, čeprav vam občasno primanjkuje samozavesti ali ustrezne motivacije. Kmalu se boste zbrali, saj se vam odpirajo številne priložnosti, ki jih bo vredno zagrabiti.

DEVICA - Zmanjkalo vam bo časa, da bi postorili vse kar imate na urniku. Postavite se zase in ne pričakujte, da bi vam kdo priskočil na pomoč. Največ vam bo pomenila iskrenost.

TEHTNICA - Poskušajte brzdati neuresničljive želje na ljubezenskem področju. V domačem okolju bo napeto. Morda je del krivde tudi vaš, saj ste obljubili nekaj, kar niste izpolnili.

ŠKORPIJON - Na poslovnem področju bo še nekaj napetosti, toda vseeno obstaja možnost, da osebno napredujete in se pomaknete naprej. Razlike vas tokrat ne bodo motile.

STRELEC - Zaradi svoje pretirane prilagodljivosti lahko mimogrede zaidete v težave in si nakopljete nekaj, kar vas bo kvečjemu obremenjevalo. Namesto da ste napeti, se raje umaknite.

KOZOROG - Dobro se boste počutili v družbi oseb, ki vas spoštujejo. Vsekakor ste danes dovolj odzivni za vse naloge, ki vam bodo naložene. Ne zanemarjajte svojih prijateljev.

VODNAR - Ne storite ničesar, preden se ne prepričate, kako razmišljajo vaši nasprotniki na poslovnem področju. Začnite se usmerjati v tiste cilje, ki ste jih sestavili sami.

RIBI - Potrebnega bo veliko dela, vztrajnosti in motiviranosti, da bi nekoga prepričali o sebi, vendar vam bo s trudom uspelo. Ljubezen bo tista, ki vas bo danes držala pokonci.