Napoved

Horoskop za sredo, 28. februarja

W.Y.
28. 2. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Če se nekdo nenehno vtika v vaše življenje in vam govori, kako bi ga morali živeti, je skrajni čas, da postavite meje in začnete funkcionirati tako kot si vi želite.

BIK - Danes čutite precej utrujenosti, pa tudi naveličanosti nad stvarmi, ki vam niso najbolj namenjene. Sedaj bi prav tako morali popaziti na svoje zdravje, ki je nekoliko šibko.

DVOJČKA - Osredotočite se na zahtevne opravke. Pri poslu boste prodorni, v ljubezni pa zopet na vse gledate preveč enolično. Boljši občutek in zadovoljstvo sledita v večernih urah.

RAK - Nekdo bo trši oreh, kot ste pričakovali, in tokrat boste v pogovoru težko nadvladali, saj bodo izpostavljeni neljubi argumenti, ki jih nikakor niste pričakovali.

LEV - Zvezde vas še vedno ščitijo, zato se nikar ne zapirajte in zapletajte po nepotrebnem. V ljubezni vas spremlja dobra energija, čeprav morda še niste odločeni.

DEVICA - Zagovarjate se, toda niste še popolnoma prepričani vase zato bo precej napeto, posebno v odnosih s tistimi, ki imajo čisto drugačen pogled na življenje nasploh.

TEHTNICA - Nikar ne čakajte, da se stvari rešijo same od sebe. Končno lahko uporabite nekaj, kar ste ustvarili v zadnjem času. Ustavili se boste pri čustvih, ki jih gojite do nekoga.

ŠKORPIJON - Previdni boste in danes boste točno vedeli, kaj si želite. Pozabite na stare zamere, saj je napočil čas, da se usmerite v nekaj novega in nekoliko bolj prodornega.

STRELEC - Vaše počutje bo v današnjem dnevu precej bolj zabavno kot delovno. Navezali boste stik s tistimi, ki vam do sedaj niso bili najbolj kompatibilni in všečni.

KOZOROG - Preveč komplicirate, zato se nekaj, kar bo na sporedu danes ne bo rešilo tako hitro kot pričakujete. Premislite nekoliko o svoji odzivnosti, ki je v zadnjih dneh prepočasna.

VODNAR - Nekaj vas vleče k tlom, kar je lahko danes močno obremenilnega značaja. Brez pomislekov, ki so vas dolgo obremenjevali boste na ljubezenskem področju direktno izpovedali svoja čustva.

RIBI - Dan se bo odvijal v zanimivem slogu. Izkazali se boste z duhovitostjo in prijaznostjo, ki bosta olajšali komunikacijo tudi na poslovnem in študijskem področju.