Napoved

Horoskop za torek, 27. februarja

W.Y.
27. 2. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Prijatelji bodo zahtevali od vas, da se opredelite glede nečesa, kar je zelo pomembno. Dejstvo je, da na dveh stolih ne boste mogli sedeti, zato se bo potrebno usmeriti v eno smer.

BIK - Danes vas bodo vznemirjale finance, kjer izzivom kar ni videti konca. Odpravite se v naravo in zbistrite misli, saj se boste le tako osvobodili določenih bremen.

DVOJČKA - Nekdo vas bo tako omehčal, da boste skoraj pozabili, kaj ste nameravali storiti. Še vedno je dovolj prostora za spremembe na ljubezenskem področju, po katerih hrepenite.

RAK - Trudili se boste, da boste strpni, a vas bo razpoloženje včasih izdalo, saj ne boste mogli prikriti tega, kar v resnici mislite in čutite. Popoldne boste iskali boljše možnosti.

LEV - Brez težav se boste lotili nečesa, kar vas je že nekaj časa obremenjevalo. Z motivacijo in vztrajnostjo boste daleč prišli, zato nikar ne obupajte in se ne ustavljajte na pol poti.

DEVICA - Danes se boste lahko končno prepustili toku življenja. Uživajte in se razvajajte, kar vas bo napolnilo z energijo. Bližnji že težko čakajo na skupne trenutke, zato jim jih namenite.

TEHTNICA - Danes boste z lahkoto naredili kakšen konkreten korak v pravi smeri. Vse imate v svojih rokah, le na pravi način se morate lotiti vsega skupaj in uspeh vam bo zagotovljen.

ŠKORPIJON - Od prijatelja lahko pričakujete podporo, toda potem sami določite, v kakšni meri boste ponujeno pomoč izkoristili. Lovile vas bodo misli, povezane z ljubeznijo in preteklostjo.

STRELEC - Danes se boste znašli na vrhu sveta, zato uživajte v čudovitem razgledu. Uspele vam bodo tudi določene stvari, o katerih ste do sedaj le razmišljali in sanjarili. 

KOZOROG - Veliko energije imate, saj vas še vedno drži pokonci nekaj kar vas je razveselilo v zadnjih dneh. V ljubezni boste pripravljeni spoprijeti se z neznancem, ki vam je simpatičen.

VODNAR - Danes boste pokazali, kako ste prilagodljivi, če se tako odločite. Predvsem odločnost vas lahko reši, tako pri delu kot tudi v zasebnem življenju, kjer vse skupaj še ni dorečeno.

RIBI - Nervozo se boste trudili prikriti z delom, ki si ga boste naložili, ampak v tem trenutku je to edini način, da si povrnete dobro počutje. Tudi vztrajanje vam tokrat ne bo odveč.