Napoved

Horoskop za četrtek, 1. marca

W.Y.
1. 3. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Dobra karma
Kaj lepega bo prinesel današnji dan?

OVEN - Priporočljivo bi bilo upoštevati kakšen nasvet, vendar naj bo to le nasvet, odločiti se boste morali sami. Ne pozabite na prijatelja, ki že nekaj časa čaka na vaš klic.

BIK - Počasi se za vas začenja obdobje čustvenih sprememb. Stabilni boste, ne boste si dovolili, da vas kdorkoli ovira pri odločitvah, razčistili boste tudi preteklost, ki vas je bremenila.

DVOJČKA - Danes vam ne bo všeč dejstvo, da se morate boriti za nekaj, kar ste že pred kratkim uredili. V ljubezenskih odnosih premislite, kakšne so sploh vaše srčne želje.

RAK - Z vašo trmo se bo napetost v službi le stopnjevala, rešili pa ne boste prav ničesar. Preklopite svoje energije, kmalu se vam bo vse skupaj začelo vrteti v bolj pozitivni smeri.

LEV - Danes se boste dobro razumeli z mlajšimi. Zaživel bo tudi načrt glede pomembne domače zadeve. Izkoristite svojo kreativnost in ustvarjalnost na pravi način.

DEVICA - Novice povezane s priložnostjo vas bodo končno razveselile. Ljubezen vas tokrat povezuje z nekom, ki ima čisto drugi pogled na svet. S pogovorom lahko rešita marsikaj.

TEHTNICA - Naj vam vaše ambicije ne določajo tempa, raje jih imejte pod nadzorom in si vzemite čas še za koga drugega, ki vam je naklonjen in vzpodbuja vaše cilje.

ŠKORPIJON - Z zavlačevanjem in pretiranim razmišljanjem izgubljate dragocen čas. V ljubezni bo zopet nekaj negotovosti, ki se bo razpršila, če boste malo bolj zaupali in se prepustili.

STRELEC - Opazili ste, da vam organizacija vašega časa dejansko ugaja. Zadeve tečejo same od sebe. Glede zasebnih zadev boste prijetno presenečeni, saj vas nekdo končno spoštuje.

KOZOROG - Toliko dela si boste naložili, da vaši ambiciji in želji po zaslužku ne bo videti konca. Vaša neizmerna zagnanost in prodornost vas bosta vodili še v boljše rezultate.

VODNAR - Danes boste strastno zagovarjali svoja stališča, vendar boste morali pod pritiski okolice popustiti. Sodelovanje ne bo točno takšno, kot ste si ga vi zamislili.

RIBI - Nekdo vas priganja in tokrat imate dovolj energije za sodelovanje. Bodite pozitivni in družabni, saj vas opazuje nekdo, ki ste mu zelo pisani na kožo. Večer bo romantičen.