Napoved

Horoskop za soboto, 3. marca

W.Y.
3. 3. 2018, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Nasmiha se vam uspeh, zato se ne ukvarjajte z nepomembnimi zadevami, ki le kradejo vaš čas. Za konkretno situacijo potrebujete manj časa kot običajno, zato ne odlašajte.

BIK - Lahko računate na boljše okoliščine in bolj donosne predloge. Vsekakor pa se posvetite tudi ljubezni in spolnosti, ki vas bosta popeljali v čudovito počutje in sproščenost.

DVOJČKA - Prepričani ste, da se danes lahko podate v iskrene pogovore brez cmoka v grlu. V odločilnem trenutku bi lahko izpostavili tudi nekaj, kar je že dolgo kamen spotike.

RAK - Ljubezen bo postregla s presenečenji, ki bodo zahtevala nekaj prilagajanja. Situacija v popoldanskih urah bo nekoliko naporna in potrebno bo vklopiti razum in se odzvati.

LEV - Če boste pobegnili, se bodo sporne situacije samo še poslabšale. Raje ostanite prisotni dokončajte igro, saj bi se v nasprotnem primeru vse skupaj še bolj zakompliciralo.

DEVICA - Trudili se boste, da boste prilagodljivi, a vas bo razpoloženje na trenutke izdalo, saj ste bolj slab igralec. Možni so manjši nesporazumi, ki vas lahko utrudijo.

TEHTNICA - Lažje se boste odločili, če boste poslušali nasvet nekoga, ki vam je zelo blizu. V določeni situaciji boste imeli zadnjo besedo, čeprav bo odločitev zelo težka.

ŠKORPIJON - Čeprav boste strastno zagovarjali svoja stališča, boste morali popustiti in se umakniti drugim mnenjem. Prišli boste do zelo pomembnih zaključkov na področju partnerstva.

STRELEC - Ugotovili boste, da nekdo nikakor ne namerava popustiti in spremeniti mnenja. Postavlja se vam jasno vprašanje, ali ste resnično pripravljeni na korenite spremembe.

KOZOROG - Moti vas, ker se nekdo obnaša, kot da manipulira z vami, kar vam ne bo niti malo všeč. Vznemirjale vas bodo tudi finance, kjer boste morali delovati zelo premišljeno.

VODNAR - Današnji dan bo precej stresen, saj boste imeli presežek dela in obveznosti. Končajte najnujnejše, nato se usmerite v bolj prijetne in vznemirljive dogodivščine.

RIBI - Privoščite si počitek v naravi, da boste v miru zbistrili misli in se odločili, kaj bi morali spremeniti, še posebej na področju čustev. Dajte prednost iskrenim prijateljem.