Napoved

Horoskop za nedeljo, 4. marca

W.Y.
4. 3. 2018, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Nekdo vas bo navdušil s preprostimi besedami in zamislimi, o katerih boste še dolgo tuhtali. Med vama je očitno veliko dobre energije, zato se lahko odnos počasi tudi poglobi.

BIK - Danes se boste ukvarjali z ustvarjalnimi nalogami, ki bodo na dan privabile vašo razigranost. Za ljubezen bo manj časa in energije, zato se vam lahko pojavi nekaj nezaupljivosti.

DVOJČKA - Če ste samski, boste v današnjem dnevu zelo dovzetni za osvajanje in deljenje lepih komplimentov. Potrebovali boste adrenalin in občutek, da hodite po robu.

RAK - Danes ne zamudite priložnosti za šport, rekreacijo in druženja. Klic, ki ga boste dočakali v popoldanskih urah vam bo ogreval srce. Presenečenja ki so nakazana, bodo sladka.

LEV - Nekdo se nenehno vmešava v vaše življenje. Morda vas ima na piki le zaradi tega, ker ste drugačni in imate bolj sproščeno komunikacijo. Poskrbite za svoje zadovoljstvo.

DEVICA - Že nekaj časa slutite, da bi lahko dosegli več, posebno če ste na začetku ljubezenskega razmerja. Po nepotrebnem ste zadržani in skrivnostni, zato se čim prej razbremenite.

TEHTNICA - Slabo voljo se boste trudili prikriti z nasmeškom, ki si ga boste narisali. Trmasto boste vztrajali pri svojih stališčih in nazadnje vam bo uspelo vse prepričati v svoj prav.

ŠKORPIJON - Določena dejstva boste povedali brez dlake na jeziku. Zato naj vas ne preseneti, če bo odziv drugačen, kot ste pričakovali. Danes vas čaka nekaj zapletov v komunikaciji.

STRELEC - Nekdo vam je resnično pri srcu, čeprav še vedno iščete vse razloge, da bi razvozlali uganko. Oklevanje vam lahko povzroča nesmiselne nesporazume.

KOZOROG - Dinamični se boste podali zmagam naproti. Pravočasno boste ugotovili kakšna je trenutna situacija na čustvenem področju. Sreča je tik pred vrati, le zagrabite jo.

VODNAR - Nikar ne razmišljate preveč o preteklosti, namesto da bi se znebili nepotrebnega bremena. Preverite odnos z osebo, o kateri že nekaj časa razmišljate in sanjarite.

RIBI - Pred vami je danes romantičen dan. Odlično razumevanje s partnerjem bo dvignilo vaše razpoloženje. To bo v vajino zvezo prineslo spontanost in več globokih pogovorov.