Astro

Horoskop za torek, 6. marca

W.Y.
6. 3. 2018, 06.41
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
So vam zvezde naklonjene?

OVEN - Pazite v komunikaciji, pazljivo preberite navodila ali vprašanja, le tako se boste izognili morebitnim težavam. Za romantiko bo manj časa in energije, saj ste preveč osredotočeni na reševanje konkretnih zadev.

BIK - Zasledujeta vas napetost in nerazumevanje, kar vas bo danes motilo na vsakem koraku. Nekaj ste sicer pravilno zaslutili, toda še ni pravi trenutek, da bi se izpostavljali.

DVOJČKA - Današnji dan boste doživljali nekoliko napeto, saj bo onemogočal sproščenost v čustvenih odnosih. Obstaja velika verjetnost, da bodo na dan prišle skrivnosti.

RAK - Imate dovolj časa za vse opravke, ki vas čakajo, zato ni razlogov, da bi se zadrževali. Na dobro razpoloženje vpliva tudi to, da boste dosegli nekaj, kar je za vas zelo pomembno.

LEV - Prijeten in učinkovit dan, ki vas bo navdihnil s svojo pozitivno energijo. Nakazani so vam uspehi na poslovnem in finančnem področju, vendar se boste morali za dober zaključek boriti.

DEVICA - Obeta se vam dinamičen dan, v katerem se boste otresli običajnih strahov. Preverite, kaj želi od vas nekdo, ki vas vztrajno išče in kliče, vendar ne najde pravega pristopa do vas.

TEHTNICA - Konkretne odgovornosti bodo danes ves dan kradle vaš prosti čas. Odprite oči in spreglejte, da je pomembna iskrenost, s katero boste lažje prišli do pravih zaključkov.

ŠKORPIJON - Sproščena komunikacija vam danes ne bo šla prav dobro od rok, zato ne začenjajte pomembnih pogovorov. Nikakor ne boste mogli izraziti svojih občutkov in želja.

STRELEC - V prostem času se podajte v adrenalinske športe, saj bo energije več kot dovolj. Danes boste s strani nekoga deležni potrpežljivosti in prijaznosti, kar vas lahko nekoliko zbega.

KOZOROG - Želite si odmisliti nedavne zaplete in težave in prava rešitev je krajši oddih v odlični družbi. Prihaja obdobje, v katerem bo več ljubezenskih novosti in vznemirljivih dogodkov.

VODNAR - Dan boste začeli polni energije, ustavi vas lahko le nesramna opazka prijatelja. Očitno bi morali premisliti o tem s kom se družite in postaviti v odnosih bolj jasne meje.

RIBI - Danes se boste znašli v veliki prednosti pred ostalimi, kar lahko spretno izkoristite v svoj prid. Škoda bi bilo, da bi izpustili vse priložnosti, ki se vam bodo ponudile.