Na zabavi

Mojstri komedije začeli svoj pohod!

Nejc Simšič
9. 2. 2024, 08.00
Deli članek:

Številne gledalce in znane obraze je zanimal odgovor na vprašanje, kaj vse se zgodi, ko gredo v življenju stvari narobe. Predvsem veliko smeha!

Marko Delbello Ocepek
Mojca Funkl, Mojca Fatur, Mario Ćulibrk, Miha Brajnik in Tadej Pišek so nasmejali gledalce na premieri komedije Kako se znebiti bodočega moža v Špas teatru.

Vsaj v Špas teatru, kjer so priljubljeni igralci, ki veljajo za mojstre komedije, premierno odigrali novo komedijo Kako se znebiti bodočega moža, v kateri ima glavna junakinja kar tri ljubimce, ki jo želijo poročiti, a med seboj ne vedo drug za drugega. Mojca Funkl, Mojca Fatur, Miha Brajnik, Mario Ćulibrk in Tadej Pišek so pod režijsko taktirko Žige Flajnika nasmejali gledalce, saj so jih popeljali skozi neverjetno zgodbo, polno smešnih zapletov, neverjetnih preobratov in nenavadnih rešitev.

Komedija, v kateri si zabavni prizori sledijo hitreje od vagonov drvečega vlaka in se ljubezenske zgodbe zapletajo iz minute v minuto, je tako začela svoj pohod po Sloveniji, kjer je cilj le en – nasmejati čim več Slovencev in Slovenk.

Marko Delbello Ocepek
Mihi Brajniku, ki v predstavi igra najboljšega mizarja v mestu, sta čestitala zvezdniška prijatelja, komika Goran Hrvaćanin in Niko Zagode.

S.R.
Igralka Maja Martina Merljak in voditeljica Liza Praprotnik.

Marko Delbello Ocepek
Nasmejala sta se tudi zakonca Andreja in Jože Potrebuješ.

Marko Delbello Ocepek
Komediji polni ljubezenskih zapletov sta se nasmejala tudi Veseljakov voditelj Lovro Prešiček in urednica Jasna Kuljaj.

Marko Delbello Ocepek
Sodelavki v oddaji 24ur sta se na premieri srečali po naključju: voditeljica Petra Kerčmar in vremenarka Špela Jereb.

S.R.
Leta 1985 je bil glavni igralec filma Poletje v školjki, danes pa je David Sluga priznan odvetnik, na sliki s soprogo Nailo.

S.R.
Igralka Gorka Berden, ki je v lanski sezoni prejela nagrado Špasko popularnosti za najboljšo igralko, je tokrat uživala kot gledalka.