Na zabavi

Po v novem poglavju Kung fu pande popolnoma navdušil

Teja Pelko
15. 3. 2024, 13.00
Deli članek:

Po osmih letih se je v Dolino miru vrnil eden najslavnejših in najbolj neverjetnih mojstrov kung fuja na svetu, zmajev bojevnik Po, ki v novem poglavju priljubljene franšize studia DreamWorks Animation z naslovom Kung fu panda 4 doživlja nepričakovane prigode.

Cineplexx/Mediaspeed (Sandi Fišer)
Kuharska mojstrica in vplivnica Ana Žontar Kristanc si je novo animirano komično avanturo, v kateri Po skuša preprečiti zlobni čarovnici, da zavlada in išče svojega naslednika, ogledala z družino.

Animirano komično avanturo je režiral Mike Mitchell (ki je režiral filma Troli in Shrek 4 za vedno), sorežiserka je Stephanie Ma Stine (She-Ra and the Princesses of Power), producentka filma pa Rebecca Huntley. Najmlajše obiskovalce so na premierah v centrih Cineplexx, Maribox in Kinu Bežigrad pred ogledom filma pospremile maskote pande, poslikave obraza in druge aktivnosti v otroških kotičkih, na premiero v ljubljanski Cineplexx so prišli tudi igralci, ki so animiranim likom posodili svoje glasove: Klemen Slakonja, Iztok Valič, Sara Gorše, Karin Komljanec, Rok Kunaver in režiser sinhronizacije Uroš Buh, med prvimi pa si jo je ogledalo tudi več znanih Slovenk in Slovencev.

Cineplexx/Mediaspeed (Sandi Fišer)
Vplivnica Ajda Sitar Žumer je na premiero v Ljubljano pripeljala svojo hčerko Rubi.

Cineplexx/Mediaspeed (Sandi Fišer)
Pojeve dogodivščine sta si prišla ogledat tudi vplivneža Teja in Jani Jugovic.

Cineplexx/Mediaspeed (Sandi Fišer)
Voditelj in maneken David Urankar prisega na pokovko.

Cineplexx/Mediaspeed (Sandi Fišer)
Iztok Valič, Klemen Slakonja, Karin Komljanec in Sara Gorše so v filmu uživali že med sinhroniziranjem.

Cineplexx/Mediaspeed (Sandi Fišer)
Sin voditelja in komika Klemna Bučana Kasper je pokazal, da tudi on obvlada nekaj kung fujevskih veščin, nad čimer je bila navdušena tudi njegova mama Lejla.

Cineplexx/Mediaspeed (Sandi Fišer)
Voditeljica Manja Stević je z dvojčkoma Viktorjem in Filipom komaj čakala na začetek filma.