Na zabavi

Naši igralci so tudi izvrstni pevci

Teja Pelko
30. 4. 2024, 07.00
Deli članek:

Oder Kina Šiška je spet zasedla ekipa igralskega ansambla MGL, medse pa so povabili tudi svoje stalne goste ter nekaj popolnoma svežih obrazov iz vrst AGRFT.

arhiv M24
Viktorijo Bencik Emeršič so prišli poslušat njen mož Bojan Emeršič ter oba sinova, ki pa sta bila v času fotografiranja nekje drugje.

Viktorija Bencik Emeršič, Jernej Gašperin, Gregor Gruden, Lena Hribar Škrlec, Iva Krajnc Bagola, Matic Lukšič, Murat & Jose, Filip Samobor, Uroš Smolej, Filip Štepec, Voranc Boh, Sara Gorše, Mojka Končar, Robert Korošec, Gašper Lovrec, Nika Manevski, Gal Oblak in Mina Švajger so svoje glasove naprej urili pod vodstvom priznanega skladatelja in pianista Saše Vollmaierja, na odru pa so s hiti iz preteklosti ter aktualnimi uspešnicami pod vodstvom Mihe Petrica in ob spremljavi glasbenikov Sanje Mlinar Marin, Žige Kožarja, Nejca Škofica, Grege Skaze in Gorana Rukavine dokazali, da so ne samo izvrstni igralci, ampak tudi pevci in interpreti.

arhiv M24
Svojo mamo oziroma ženo Ivo Krajnc Bagola sta na odru občudovala Sofia in Aljoša Bagola.

arhiv M24
Kako igralci pojejo njihove pesmi, je zanimalo Siddhartovca Tomija in Boštjana Megliča.

arhiv M24
Gal Oblak, Mojka Končar in Sara Gorše med pripravami v zaodrju.

arhiv M24
Na koncertu so nadvse uživali tudi igralec Nik Škrlec in mož Lene Hribar Škrlec, voditelj Jože Robežnik ter igralka in pevka Lucija Harum.

arhiv M24
Uroš Smolej je izvrstno interpretiral Magnificov hit Tivoli.

arhiv M24
Roberta Korošca, ki je med drugim navdušil s Severininim hitom, Gas, Gas, je med občinstvom spremljala tudi njegova partnerka Nina Rakovec.