Zgodbe

Janina preobrazba: Srčna hvala ljubečima sinovoma

Andreja Comino
25. 2. 2024, 07.00
Deli članek:

»Največ, kar ima lahko človek v življenju, so lepi odnosi. Če si srčno povezan s svojimi najbližjimi, si najbogatejši človek na svetu, ne glede na to, koliko materialnega premoženja imaš,« je prepričana 63-letna Magda Planinšek, ki je prekipevala od sreče, ko jo je poslovna partnerka njenega sina prijavila na našo preobrazbo. »Še sanja se vam ne, kakšno tremo sem imela! Preden je bilo treba oditi na lepšanje, me je kar malo zvilo,« je priznala.

Mateja J. Potočnik
Magda Planinšek

Ličenje: Manca Maselj

Stilistka: Brigita Potočki /MJZ Fashion

Kozmetika: Christian Dior

Lasna kozmetika: LITERAM Care line

Pričeska:

za LITERAM INSTITUTE Salon Piskar, Miševa 1, Domžale

Obleka: Half Price Ljubljana

»Najbližji so mi že lani govorili, da me bodo prijavili k vam, da se bom končno malo ustavila in naredila nekaj zase, se pocrkljala, da se bom počutila ženstveno in si napolnila baterije. Potem sem že pozabila na to, ko je nedavno prišlo vabilo iz uredništva revije, ki sem ji zvesta že dolga leta in v kateri iz tedna v teden najdem kopico dobrih in zanimivih člankov,« je povedala Magda, ki je v življenju preživela mnoge težke trenutke, a je ostala pozitivna in optimistična.

»V rani mladosti sem se veliko ukvarjala s športom. Še posebej ljubi so mi bili rokomet, tenis, košarka in plavanje. Po končani Osnovni šoli Janeza Levca sem se vpisala na poklicno šolo kovinske stroke. Takrat ni bilo težko dobiti službe, saj so bile pridne roke zelo cenjene in iskane. Po končanem šolanju sem začela delati v podjetju Iskra, ki se je ukvarjalo z elektroniko. Delala sem vse, kar so mi naročili: vezala kable, spajkala, pakirala, lotala ... Iskri sem posvetila vse svoje življenje,« je povedala Magda, ki se je pri 37 letih poročila in preselila k možu v Litijo. Kmalu je rodila sina, naslednje leto še drugega.

Nadaljevanje prispevka si lahko preberete v reviji Jana,  št. 8., 20. februar, 2024.

revija Jana
Izšla je nova številka revije Jana. Prijazno vabljeni k branju!