Zgodbe

Konec natečaja Seks in smeh

Jana
11. 11. 2011, 08.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Kdo so zmagovalci Janinega natečaja Seks in smeh, ki so si z zabavno erotično zgodbo prislužili vodno posteljo, razvajanje v toplicah in romantično večerjo?

»Je lahko v zvezi s spolnostjo sploh kaj smešnega? Pravzaprav da. Posteljne radosti niso samo polne strasti, popolne predanosti, nežnosti, tudi dolgočasja in naveličanosti, ampak so včasih že kar anekdotične. Zakaj ne bi teh zgodbic, ki so se zgodile vam ali pa jih poznate iz druge roke, delili z nami?«
S temi besedami smo vas spomladi povabili k sodelovanju v našem natečaju Seks in smeh. Ker smo se bali, da Slovenke in Slovenci glede posteljnega humorja nismo najbolj duhoviti, smo se potrudili in za vas priskrbeli izjemno mamljive nagrade – vodno posteljo, tridnevni paket razvajanja v termah za dve osebi in romantično kulinarično doživetje.

 

Naši strahovi se niso uresničili, saj ste nas bralke in tudi veliko bralcev zasuli s tako številnimi in predvsem zanimivimi in duhovitimi pripovedmi o dogodivščinah, ki so se zgodile vam ali vašim prijateljem, da je strokovna žirija, sestavljena iz vrhovnega sodnika, sicer pa radoživega pisca in pripovedovalca erotičnih vsebin Vasilija Poliča, novinarke, ki rada piše o seksu, Alenke Sivka, in predstavnice uredništva Jane Tine Horvat, kar dolgo časa zasedala in se komaj odločila za prve tri.

Zmagovalci natečaja

1. Prvo mesto je zasedla zgodba z naslovom Čita, ho!, ki jo danes tudi objavljamo. Avtorica s psevdonimom Grušenka si je zaslužila vodno posteljo podjetja B studio iz Škofje Loke, ki je zastopnik in prodajalec vodnih postelj BLUEsleep.
2. Drugo mesto je po mnenju komisije pripadlo avtorju, ki se je podpisal kot Vinkov prijatelj in je opisoval vesele prigode v planinah z naslovom Skupno ležišče. Nagrada za drugo mesto je tridnevni paket razvajanja za dve osebi v Termah Krka s postreženim zajtrkom v sobi, romantično večerjo ob svečah, refleksoterapijo za par, Zevsovo kopeljo v dvoje ob penečem se vinu, čutno masažo v dvoje …
3. Tretje mesto pa je pripadlo avtorici Veroniki za zgodbo z naslovom Edo, ki govori o sanjskem seksu z nesanjskim sodelavcem na službenem potovanju. Nagrada je edinstveno kulinarično doživetje v romantičnem ozračju enega najočarljivejših ambientov, in sicer romantična večerja v dvoje na Gradu Otočec.

Vsem sodelujočim v našem nagradnem natečaju se zahvaljujemo, ker ste delili z nami svoja žgečkljiva doživetja, vse tri nagrajene zgodbe pa objavljamo v naši spletni rubriki na naslovu: http://www.jana.si/janaakcije/Z-zgeckljivo-zgodbico-do-vodne-postelje/.