Nasveti

Ljubezenska koda za pare: izračunajmo usodo svoje zveze

jk
15. 4. 2024, 06.00
Deli članek:

Vsako leto pari praznujemo obletnico, ki pa ni samo gola številka. Nasprotno, datum ima po starodavnih verovanjih poseben pomen, ki lahko določa prihodnost para. Gre za tako imenovano ljubezensko kodo. Vas zanima, kaj ta pove o vašem ljubezenskem razmerju?

revija Jana
Izračunajmo usodo svoje zveze

Izračunajmo svojo usodo

Čisto preprosto: datum srečanja oziroma obletnice razbijmo na posamezna števila in jih seštejmo. Za primer vzemimo datum 7. 8. 2002: 7 + 8 + 2 + 0 + 0 + 2 = 19. Zdaj seštejmo še dve števili v dobljenem seštevku: 1 + 9 = 10. In še enkrat, 1 + 0 = 1. Dobiti moramo eno samo število. Ljubezenska koda para, ki se je spoznal 7. 8. 2002, je torej 1.

Razlaga kod

Število 1: zvestoba in vzdržljivost

Tudi pri vaju so vzponi in padci, vendar znata delovati kot res dobro usklajen par, ki skupaj rešuje težave, saj si medsebojno dajeta občutek varnosti.

Število 2: harmonija

Imata veliko skupnih interesov, zato lahko večino stvari počneta skupaj, poleg tega se redko prepirata, saj imata tudi podobno mnenje.

Število 3: toleranca

Mnogi pari v odprtem razmerju imajo prav to ljubezensko kodo. Zvestoba za vaju ni osrednjega pomena, povezujejo vaju podobni pogledi na svobodo v razmerju.

Število 4: turbulence

Povezuje vaju velika strast, ki ni omejena le na čustva, saj imata pogosto tudi zelo različno mnenje. A prav tako hitro, kot se spreta, se tudi pobotata.

Število 5: svoboda

V razmerju želita ohranjati vsak svojo svobodo. Za trdnost zveze se ne bojita, saj čutita, da ima trdne temelje.

Število 6: romantika

Razvajati in biti razvajan – tako preživljata skupne urice, pri čemer sta tudi zelo domiselna. Obeta se vama dolgotrajno in zelo ljubeče razmerje.

Število 7: spremembe

Nikoli vama ni dolgčas – novi hobiji, spontana odločitev za potovanje ali kaj tretjega; sta polna idej in potrebujeta dogajanje. Dokler sta v iskanju avantur povezana, se nimata česa bati.

Število 8: skupnost

Vajin odnos temelji na vzajemni pomoči, sodelovanju in globoki povezanosti. Težave zmeraj rešujeta skupaj in med prijatelji veljata za zgled.

Število 9: moč

Recept za vajino srečo temelji na obojestranski ljubeči pozornosti. Gojita skladnost, sta zelo povezana in imata potrebno moč, da skupaj prebrodita vse težave. (jk)

revija Jana
Izšla je nova številka revije Jana. Prijazno vabljeni k branju!