Nasveti

Garderobne omare in kozmetične mizice: obvezna oprema doma vsake dame

S./.
23. 1. 2023, 10.16
Posodobljeno: 13. 2. 2023, 10.20
Deli članek:

Preverite, kako praktične so garderobne omare in kozmetične mizice Kondela.

kondela.si
Kozmetične mize

Garderobne omareinkozmetične miziceso obvezna oprema vsakega doma, tako mlade gospodične kot nekoliko bolj izkušene gospe. Omogočajo zasebnost in tisto nekaj časa za lepotičenje vsake dame. Garderobne omare in kozmetične mizice pogosto krasijo prostore spalnice, predsobe ali katerikoli drug prostor. Na podlagi našega znanja in mednarodnih izkušenj, vse od leta 1991 smo se odločili, da vam predstavimo nekaj ultimativnih predlogov za opremljanje vašega doma. Tako boste tudi vi lahko izkoristili vse prednosti vaše nove garderobne omare in kozmetične mizice. Vas zanima, kaj smo pripravili? Potem berite dalje.

Preverite, kako praktične so garderobne omare in kozmetične mizice Kondela.

Garderobne omare in kozmetične mizice so, zagotovo eden najbolj praktičnih elementov pohištva. Najprej poglejmo, kako lahko izkoristite prostor garderobne omare, da bo vaša garderobna omara eden najbolj uporabnih elementov pohištva.

Obešalniki, police, palice in predali so izredno premišljeno razporejeni v notranjosti garderobne omare. Tako vam garderobna omara omogoča enostavno pospravljanje in pravi pregled. To pomeni, da boste vedno vedeli, kaj je pospravljeno v garderobni omari in kaj je potrebno poiskati kje drugje. Primer izredne praktičnosti je omara MATISA, ki je štirivratna, posebno praktičnost pa ji dodajo tudi ogledala, ki se pogosto izkažejo za praktično rešitev. Za tiste trenutke, preden odkorakate od doma in se morate, kakopak, pred tem pogledati v ogledalo.

Niso pa le garderobne omare tisto, kar narekuje praktičnost vašega doma. Kot izredno uporabne se izkažejo tudi kozmetične mizice. Zagotavljajo, namreč tisto nekaj intimnosti za lepotičenje vsake dame, ki ga običajne kopalnice ne morejo. Tako kozmetične mizice predstavljajo kotiček, kjer vsaka ženska postane prava zapeljivka. Praktičnost garderobnih omar in kozmetičnih mizic je le ena od odlik, s katerimi se ponašajo naše garderobne omare in kozmetične mizice. Vas zanima, v čem so še posebne? Potem berite dalje.

Izredna kakovost garderobnih omar in kozmetičnih mizic, ki jih lahko najdete na naši spletni strani.

Garderobne omare in kozmetične mizice v naši ponudbi so iz visoko kakovostnih materialov. In to ne glede na to, o kakšni vrsti materiala govorimo. Na voljo so v laminirnih ivernih ploščah, kot tudi iz masivnega lesa, v kombinacijah s kovino in tkaninami, kot je poliester. Da gre za izredno odpornost materialov, vključno s tkaninami, priča tudi Martindalov test. Ta test je, namreč pokazal, da so tkanine, ki sooblikujejo izgled našega pohištva tako odporne na obrabe, da jih lahko uporabljate tudi do 84.000 krat, preden začnejo kazati znake obrabljenosti.

Estetska dovršenost, kot jo lahko predstavljajo le garderobne omare in kozmetične mizice v naši ponudbi.

Pri Kondeli se dobro zavedamo pomembnosti estetike vsega pohištva, kot so tudi garderobne omare in kozmetične mizice. Zato so ti pomembni elementi vašega doma na voljo v različnih barvah in izvedbah - vse od minimalističnega do baročnega sloga. O brezkompromisni eleganci kozmetičnih mizic, kot so LINET NEW, BELINA, BELEZA in REGINA NEW se lahko prepričate na naši spletni strani. Prepričani smo, da vas bo naša ponudba naravnost očarala. In še namig: Pozanimajte se o našem programu zvestobe, ki vam omogoča da lahko pri nas kupujete tako garderobne omare in kozmetične mizice po izredno prijaznih cenah. Zakaj ne, če lahko?