2 videa: Košarica dobrega počutja

Tudi vaš kolektiv večkrat preskoči malico?

Alma Glumac
23. 2. 2017, 12.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

V akciji ZDRAVA SLOVENIJA ob pomoči vrhunskih športnikov in osebnih trenerjev ter s spodbudo olimpijcev vse do maja petnajstim izžrebancem spreminjamo življenje na bolje. To pa ni vse! Izžrebanci se potegujejo tudi za bogate nagrade in naziv SPECIALIST ZDRAVE ZAOBLJUBE!

Klemen Bunderla in košarica dobrega počutja v Domu starejših občanov Tabor v Ljubljani.

Poleg gibanja je za zdravo življenje izrednega pomena uravnotežena prehrana. Tom Berlič, osebni in kondicijski trener, je prvim srečnim izžrebancem akcije že sestavil akcijski načrt vadbe. Poskrbeti bodo morali za pravilen vnos vseh hranil, ki jih potrebujejo ob kondicijski pripravi. Sendviči, pice, sedenje v pisarni, tek s sestanka na sestanek ‒ ko prištejemo še veliko mero stresa, je škoda zdravju storjena in pokažejo se posledice. Začenja nas boleti želodec, nimamo prave energije in poslabša se prebava. Zdaj je čas za spremembo in za košarico dobrega počutja!

Košarica dobrega počutja

Je tudi vaš kolektiv ves čas pod stresom in zaradi hudega tempa večkrat preskoči malico? Potrebuje prav zaradi tega dodatno pomoč in zdravo okrepitev? Potem nam pišite in nam zaupajte, zakaj si prav vaš kolektiv zasluži, da ga obiščeta jutranja ekipa Radia Aktual in Klemen Bunderla ter mu prineseta košarico dobrega počutja, polno sadja, vitaminov in mineralov ter prvakov dobrega počutja, jogurtov LCA z novo, izboljšano recepturo. Poleg jogurta LCA brez sadnega dodatka lahko pokusite še jogurte z okusom jagode, borovnice in breskve, izbor pa dopolnjujejo tudi okusi žita-malina-jagoda, žita-sliva-figa ter žita.

Obiskali smo prve kolektive!

V torek smo s košarico dobrega počutja obiskali Dom starejših občanov Tabor v Ljubljani. Barbara Bobek nam je napisala: »Jutro začnemo s pravo kavo. Ob malici 10.15 si vedno privoščimo mlečne izdelke (jogurt, sir in skuto) v kombinaciji s sadjem, kosmiči in zelenjavo. Zaslužimo si košarico zdravja, ker smo angeli v belem. Prizadevno nudimo pomoč in oporo starejšim ljudem v Domu starejših občanov Tabor in smo mnogokrat prezrti.«

Včeraj pa smo se oglasili na UKC Ljubljana, Oddelku za urologijo. Medicinske sestre so nas prosile za košarico dobrega počutja s sledečimi besedami: »Smo kolektiv medicinskih sester na UKC Ljubljana, večinoma se prehranjujemo zdravo, še posebej imamo rade LCA jogurte. V upanju, da izberete ravno nas, vas lepo pozdravljam, Jovanka Samardžija.«

Medicinske sestre in Mitja Krajzar s košarico dobrega počutja na UKC Ljubljana, oddelek za urologijo

Sproščajoče doživetje odličnosti

Uporabiti le najboljše iz narave je bilo osnovno vodilo pri izbiri sestavin izboljšane vsebine LCA tekočih jogurtov ZELENE DOLINE, medtem ko trenutki, ujeti v družbi LCA tekočih jogurtov, predstavljajo sproščajoče doživetje odličnosti. LCA tekoči jogurti se z novo recepturo uvrščajo med prvake dobrega počutja. Poudarek je na kalciju, ki pomaga prebavi.