Zdravje

Kako v 22 dneh izgubiti kar 11 kilogramov

6. 1. 2016, 09.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

So to sanje ali resničnost? Je res mogoče v pičlih treh tednih izgubiti kar 11 kilogramov? Svetovni zvezdniki pravijo, da je! Preberite njihov 'magični recept'.

11 kilogramov v 22 dneh? Je to sploh mogoče?

No, če je ta dieta res tako uspešna, bo ugotovil vsak posameznik sam, je pa dejstvo, da ni škodljiva in da je snovana na zdravi pameti.

Januar je skoraj za vse nas mesec čiščenja. Po prenajedanju in uživanju prekomernih količin alkohola, se je na našem telesu nabralo kar precej 'svežih kilogramov'. In kako se jih rešiti?

To naj bi bila prav revolucionarna dieta, priljubljena med zvezdniki, kot so Beyonce, Jennifer Lopez, Jaz-Z, Pharrell Williams, Shakira in podobnimi. Glede na njihove postave, bi lahko resnično rekli, da ta dieta deluje! No, najprej jo je treba preskusiti i to lahko naredite tudi vi. Preberite, kako:

  1. Predelano hrano zamenjati s svežim sadjem in sezonsko zelenjavo. Na tak način se bo naš organizem kar sam lotil razstrupljanja telesa.
  2. Trije obroki na dan in ti trije naj ne bodo preveč veliki.
  3. 80-10-10, kar pomeni: 80% sadja in zelenjave, 10% maščobe, 10% proteinov. Načeloma naj bi lahko pojedli velike količine zelenjave in naj nam ne bi bilo potrebno šteti kalorij. Kar se tiče sadja, pa že zdrava pamet pove, da pretiran vnos tega prinese tudi veliko sladkorja.
  4. Potrebno je tudi gibanje, vsaj 30 minut vadbe na dan!