Zdravje

Kolesarski vikend v Škofji Loki

M.J.
11. 9. 2015, 11.08
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Podmažite verige, preverite zavore, pripravite več kompletov kolesarskih dresov, saj je pred nami izjemen kolesarski vikend, kakršnega še ni bilo na Loškem in v okolici. Pa še vreme bo lepo, tako da ni nobenega opravičila, da se ne bi podali na kolo in zavrteli pedale.

lubnik.si

Ne glede na to, kakšno kolo radi poganjate in kako hitro, kolesarski vikend v Škofji Loki bo imel nekaj za vas. Tisti, ki so hitri in bolje pripravljeni, bodo lovili sekunde, ostali, ki jim časi niso tako pomembni, bodo samo uživali v dobri družbi in lepi naravi.

Pripravili smo kolesarjenje za vse okuse, saj bo najprej na sporedu kronometer, sledilo bo gorsko kolesarjenje, na koncu pa bo še cestni vzpon. Prava mini etapna kolesarska prireditev, torej. Prireditev, ki bo dala na koncu tudi zmagovalca in zmagovalko v skupnem seštevku vseh treh etap.

lubnik.si

Kronometer
Hrastnica bo v petek gostila tradicionalni kronometer, ki bo malce spremenjen zaradi gradbenih del. Kronometer se začne ob 17. uri s posamičnimi starti, prijaviti pa se je mogoče pred startom.

Loka MTB maraton

V soboto zajahate gorsko kolo in pridete v Zminec na Loka MTB maraton, kjer sta na voljo 24 in 48 km dolgi progi s startom ob 10. uri. Prijaviti se bo dalo tudi na startu (z višjo startnino), prijave in informacije pa so na spletni strani http://www.mtbmaraton.si.

Vzpon na Lubnik

V nedeljo se preizkusite na sklepni etapi - cestnem Vzponu na Lubnik, ki se začne na škofjeloškem Mestnem trgu ob 10. uri. Prijaviti se bo dalo tudi na startu (z višjo startnino), prijave in informacije pa so na spletni strani http://www.lubnik.si/